o ne kanka açıklar mısın birazkanka spoofer kullan geçer büyük ihtimal
seri numaraları vs. değiştirip banını kaldırır (bildiğim kadarıyla)o ne kanka açıklar mısın biraz
sistemindeki aygıtları yazılı bir şekilde değiştiriyor yani ekran kartın 3090 sa bunu farklı bir ekran kartı gibi gösteriyoro ne kanka açıklar mısın biraz
Yardımcı olurmusun bana dc den beraber bi ticket açalım.ben ticket açtım duygu sömürüsü yaptım açtılar banı
kanka ban kalkmayacaktır asla falan diyor hani hesap yese okey dicem pc yedi direkt canım çok sıkıldıspoofer lazım sana spooferlarda pahalı eğer vermem diyosan 3 ay bekle açılsın
süresiz hwid ban yoktur 4 ay gibi bi süreesi varkanka ban kalkmayacaktır asla falan diyor hani hesap yese okey dicem pc yedi direkt canım çok sıkıldı
teşekkür ederim kanka gecenin ilerleyen saatlerindee bakacağım da işe yarayacak mı kesin direkt pc yedi çünkü ouabhfıouabfahttps://memoryhackers.org/konular/1...fiyat-tum-oyunlar-icin-gecerlidir-2023.273814
Konuya tıkla discord sunucumuz var orada katil ticket aç yardımcı olayım spoofer için vouchlari vesayre herşeyi incele aklına takılan soruları sorabilirsin
fiyatlar hakkında az çok bilgin var mıspooferlar var paralı beleşe bulamazsın bulsan bile güvenilr olmuyolar genelde onlarla bandan kurtulabilirsin
kanka ticketla işimi çözebileceksen spoofera vereceğim paranın en azından yarısına anlaşırızben ticket açtım duygu sömürüsü yaptım açtılar banı
yarıyor dostum rahat olteşekkür ederim kanka gecenin ilerleyen saatlerindee bakacağım da işe yarayacak mı kesin direkt pc yedi çünkü ouabhfıouabfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?