Valorant Karakter Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nedenleriyle birlikte karakter önerirmisiniz tatiklerinide paylaşırsanız sevinirim

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Jett ile Cypher ile oynuyorum. Öneririm

Jett ile rahat pick atabiliyorsun daha fazla kill alabilirsin rahatlıkla sis bulutlarını da atmayı biliyorsan tavsiye ederim

Cypher defans olarak gayet kullanışlı bir bölgeyi tuzakları ve kamera ile rahatlıkla tutabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Raze oynayabilirsin e yeteneği çok etkili bomba atıyor 1 adamı rahat öldürebiliyosun sonra ultisi roket atıyor oda çok etkili adamların oldugu orta yere attıgn gibi hepsi ölür sonra q sü bomba atıyor küçük c4 gibi onu ayagının altına atıp uçabilirsin güzel işe yarar taktik youtubeden arastırıp veya poligona girip tüm karakterleri deniyebilirsin.

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Jett, hem hızlı hem de atik. Oyuncuları şaşırtabilirsin. Dumanı atıp birden arkasına geçipte öldürebilirsin. Takım ataklarında ön planda olan bir karakter.

Sage, her takımda olması gereken bir karakter bana göre. Çünkü koyduğu barikat ile düşmanları yavaşlatıp, kendine ve takım arkadaşına da can veriyor.

Viper, bu karakteri pek sevmesemde aslında atakta iyi bir karakter. Takımca atak yaptığınız zaman zehir bulutunu atıp bölgeye girmenizi kolaylaştırır. Biraz taktiksel düşünmek gerekiyor bu karakterde.

3 tane önerdim nedenleriyle umarım işine yarar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...