Çarın her skiili agresif yapabilecek düzeyde olduğu için söyledim, hileli mi oynayacak hilesiz mi bilmiyorumÜzgünüm orayı tam okumamışım o zaman chamber sana uygun bir çar olacaktır en rahat peek atılan çar
Post automatically merged:
Hocam raze nerf yedi. Artık o kombolar yapılmıyor gibi bir şey buff gelene kadar oynanmaz
Kanka eğer böyle aşırı agresif oyuncuysan Reyna Phoneix lakin daha böyle adamları kör edip öyle öldürmek istiyorsan skye ve breach aşırı aşırı iyi kör etme skill'i çok onun dışında güzel peek atıyorsan chamber tavsiyemdirArkadaşlar YENİ KARAKTER ALICAM Reyna gibi bir karakter önerin sebepleriyle.
Not:boş boş yorum yapmayın olan karakterleri söylemeyin oyunun verdiği karakterler reyna ve raze hariç karakter önerin fikriniz yoksa fikir sahibi gibi konuşmayın
Kanka Kayo oynamalısın kesinlikle, ben breach ve kayo ile diamonda kadar rushladım güçlü çarlar her türlü köşeden çıkartıyorlar seni tek başına idare etme potansiyelleri var oyun vermiyor kendin açıyorsun bunlarıArkadaşlar afedersiniz ama okumanızda bir sıkıntı olabilir mi ya da gözlerinizde not olarak düşmüşüm oyunun verdiği karakterleri söylemeyin diye kontrat yapıcam oynayınca karakter açılacak main bulmaya çalışmıyorum karakter almaya çalışıyorum
Adam defalarca kez bunu belirtmeyin diye yazmış, mekaniği güçlü ve yeniliğe açık champlar istiyor.Net bi cevap Reyna O Kadar can çalıyo kaçıyo fln