- Konuyu başlatan
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
ben reyna şimdi gekko veya neon oynuyomknk jet artik oynanmaz heroyu bitirdiler be eskiden ne guzel cardi
ben reyna şimdi gekko veya neon oynuyomknk jet artik oynanmaz heroyu bitirdiler be eskiden ne guzel cardi
reynayida nerflediler baya onceden 4 yuktu be hatirliyon mu ful can cekiyodun ultiye gerek kalmiyorduben reyna şimdi gekko veya neon oynuyom
valla çok iyidireynayida nerflediler baya onceden 4 yuktu be hatirliyon mu ful can cekiyodun ultiye gerek kalmiyordu
düşük liglerde oluyo biraz o knkYoru mainleyebilirsin eğer becerirsin gerçekten insanları mal edebiliyorsun.
aynen knk gold elo altinda oluyor o dediklerin klonmus gibi yurumeyi diyorsun dimi cogu kisi onu vurup arkasini donuyorYoru mainleyebilirsin eğer becerirsin gerçekten insanları mal edebiliyorsun.
yanen o olur ışımlama olur bu arada yaş kaçaynen knk gold elo altinda oluyor o dediklerin klonmus gibi yurumeyi diyorsun dimi cogu kisi onu vurup arkasini donuyor
yasim i napcan yanlis bi sey mi dedimyanen o olur ışımlama olur bu arada yaş kaç
yok kral meraktanyasim i napcan yanlis bi sey mi dedim
22 yasindayimyok kral meraktan
knk siniri yok mu artik elo yukseldikce yapabilecegin her sey tahmin ediliyorÖnceki konularda da yazdığım gibi yoru üstüne düşülürse bence oyunda en fazla keyif alarak oynanabilecek ajan. çünkü yapabileceğin playin sınırı yok.
knk smurf hesapta gümüşlerle falan oynanırÖnceki konularda da yazdığım gibi yoru üstüne düşülürse bence oyunda en fazla keyif alarak oynanabilecek ajan. çünkü yapabileceğin playin sınırı yok.
knk ben haftaya bayramdan donucem beraber girelim sen int cafeye gidince uyar mi eglenirizknk smurf hesapta gümüşlerle falan oynanır
ben yazarım sana bende köye gitçem arife günüknk ben haftaya bayramdan donucem beraber girelim sen int cafeye gidince uyar mi egleniriz
Yücelik eloda oynuyorum fake tp atıyorum çoğunlukla ama bir raze kadar ya da jett kadar efektif değilknk smurf hesapta gümüşlerle falan oynanır
knk ses kasn adam seni her tülü vurur arkasına tp açıyorsanYücelik eloda oynuyorum fake tp atıyorum çoğunlukla ama bir raze kadar ya da jett kadar efektif değil
sen yucelik eloda oyle oynuorsan en az immo varsindir knkYücelik eloda oynuyorum fake tp atıyorum çoğunlukla ama bir raze kadar ya da jett kadar efektif değil
adam haklı elon ne ana hesapsen yucelik eloda oyle oynuorsan en az immo varsindir knk
haberleselim knkben yazarım sana bende köye gitçem arife günü