- Konuyu başlatan
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
tmm ben bi diğer hiley açayım hemhaberleselim knk
tmm ben bi diğer hiley açayım hemhaberleselim knk
diger hile hangisitmm ben bi diğer hiley açayım hem
Arkasına tp açan kişi yoru main değildir yoru main tpsine asla gitmeyen full fake verenlerdirknk ses kasn adam seni her tülü vurur arkasına tp açıyorsan
knk has yoru mainmisin o vibe aldim sendenArkasına tp açan kişi yoru main değildir yoru main tpsine asla gitmeyen full fake verenlerdir
Max yücelik oyuncuyusuyum 75hz monitörüm var bahane etmek istemem fakat etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum 144hzninsen yucelik eloda oyle oynuorsan en az immo varsindir knk
dwrod direk görüşdiger hile hangisi
he anladim tamam knk acarsin insdwrod direk görüş
ins valla 270 yorum kaldıhe anladim tamam knk acarsin ins
knk bahane degil ama etkiliyor baya kendimden biliyorum ben mesela 144 de oynuyorum 75 de oynuyamiyorum sen 144 de oynasan illaki performansin artarMax yücelik oyuncuyusuyum 75hz monitörüm var bahane etmek istemem fakat etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum 144hznin
aynen ben de 75 de oynuyom adamlar yüksek eloda çok efana vuruyoknk bahane degil ama etkiliyor baya kendimden biliyorum ben mesela 144 de oynuyorum 75 de oynuyamiyorum sen 144 de oynasan illaki performansin artar
yapcak bir sey yok siz o biglisayalra immo radi olmussunuz ben daha yucelik 2 den yukarisini cikamadim knkaynen ben de 75 de oynuyom adamlar yüksek eloda çok efana vuruyo
çıkarsın inşallahyapcak bir sey yok siz o biglisayalra immo radi olmussunuz ben daha yucelik 2 den yukarisini cikamadim knk
ins knk ne diyelim hayirlisiçıkarsın inşallah
yukselirim a bi duoya yada takim bulsam kolayca tek de zor oluyor mental lazim birazbiraz daha oyna eyimin iyise biraz oyun bilgisi geliiştir yükselirsin
aynen çok opi karaktergekko kesinlikle mükemmel 2. olarak neon