Valorant KEK banlar HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eğer her hangi bir hesaptan ban yerseniz o bilgisayar ile girdiğiniz tüm hesaplar ne yaparsanız yapın (Spoofer ile diğer hesaplara girmeden değiştirmediyseniz) ban yersiniz. Vanguard HWID ban attığı için sizin anakart, HDD ve benzeri donanımlara ban atıyor.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu banada olmuştu bende öyle yaptım 3. hesapta temiz 1 ve 2 de hile 1 ve 2 . hesaplar ban yedi 3. hesap yemedi ama hwid ve hesap banı yedim 3. hesaba bir şey olmuyor yani

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hesap banı değil hwid ban yersin bunuda kaldırmanın yolu spoofer kullanman

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum tekrar valorant oynamak için donanım yasağını nasıl kaldırırım ile ilgili bir eğitim yapıyorum, beni discord'dan aramak istersen sana yardımcı olabilirim.
ErsON#1058

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba hile bildiğiniz üzere çok iyi ve legit oynamanıza olanak sağlıyor size sormak istediğim şimdi valorant yüklü diyelim oynadık 5-6 el sonra kaldırıp başka bir hesap açıp onda da aynı şekilde 4-5 el oynadık ve tekrar valorantı kaldırdık yine tekrardan yükledik bu sefer hilesiz oynadık şimdi önceki hesaplardan ban yersem son açtığım hesap ta ban yemiş olur mu hwid olarak yoksa son hesapta normal bir şekilde oynamaya devam edebilir miyim yani sormak istediğim soru yeni diğer ban yiyen hesaplara girmeden yeni hesaba girsem hwid yiyor muyum veya diğer hesaplara hiç girmeyip yeni hesap açsam uzunca süre oynasam diğer hileli hesap da hwid yemiş olsa son hesaba girdiğimde ondan da ban yer miyim?
konuyu yanlış yere açtıysam affola bir türlü öğrenemedim şu işi...
kral şey yapabilirsin 3 hesap aç hergün birinde oyna eğerki hesap yakalandığında ipin o hesapta görünürse hwid ban yersin ve tüm hesapların banlanır ancak dediğim gibi her gün 1 hesaptan oynarsan idin büyük ihtimal gözükmez ve sadece hesabını banlarlar

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynı soruyu bir kaç yerde bende sordum burdaki yazılar dahil diğerleri de beni tatmin edecek bir cevap vermedi Ayrıca arkadaşın anlatmak istediği bir hesabım ban yiyince diğer hesabım yiyor mu demek istiyor girmese bile

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı bilgisayarda birçok hesap açarsan ve HWİD ban yersen diğer hesaplarında yer.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Muhtemelen anakartın ban yer valorant hesap banlamıyor daha çok donanım banlıyor

Aurelion Sol Enjoyer
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kaçışı yok maalesef
Post automatically merged:

cidden sıkıntı

Son düzenleme:
Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ana kart değiştirmeyi göze alabiliyorsan tabiki problem olmayacaktı hwid kaçış yok gibi bişey diyebiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba hile bildiğiniz üzere çok iyi ve legit oynamanıza olanak sağlıyor size sormak istediğim şimdi valorant yüklü diyelim oynadık 5-6 el sonra kaldırıp başka bir hesap açıp onda da aynı şekilde 4-5 el oynadık ve tekrar valorantı kaldırdık yine tekrardan yükledik bu sefer hilesiz oynadık şimdi önceki hesaplardan ban yersem son açtığım hesap ta ban yemiş olur mu hwid olarak yoksa son hesapta normal bir şekilde oynamaya devam edebilir miyim yani sormak istediğim soru yeni diğer ban yiyen hesaplara girmeden yeni hesaba girsem hwid yiyor muyum veya diğer hesaplara hiç girmeyip yeni hesap açsam uzunca süre oynasam diğer hileli hesap da hwid yemiş olsa son hesaba girdiğimde ondan da ban yer miyim?
konuyu yanlış yere açtıysam affola bir türlü öğrenemedim şu işi...
hwid ban?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...