AHDSAHGHHAFHAGAHA Arkadaşın kim kanka dc den konuşalımvalorantta denememeni öneririm kanka geçen gün arkadaşım vanguardı deldim diyordu 1v1 atıyorduk çocuk 2.elde patladı wjkfdnwqaljd
Kanka ben herkes miyimkanka herkesi yapabileceği işmi sence
Her kodun açığı vardır bir şekilde halledicez zaten 1 sene ban yemesem yeter sonra oyun sıkar. Ayrıca immo yapıp hesap satışı yapabilirim.ban riski her hilede var hadi kendin yaptın kodladın dersek bile report yediğin zaman hem ban yersin bi süre sonrada hile detected durumuna düşer legit oynarsan biraz daha geç ban yersin ama
Eğer kendin driver yazıp ud injector yapabilirsen çok zor ban yemen ama yazdığındn anladığım kadarıyla pek bilmiyorsun bu işleri o yüzden çok zor yapmak.yani ud injector yapmak zor öyle diyeyim.Merhaba millet valorant hilesini denedim legit oynadım 2 maç sonra ban yedim. Herneyse zaten yan hesaptı 2 level. Valorantta kendi hilemi kodlama imkanım var mı kodladım ve çalıştırdım diyelim public olmadığı için ban riskim olur mu legit oynasam bile ? Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Kanka denerim birkaç tane atarım burayaHer babayiğidin harcı değil ama yaparsan bizle paylaş seni onurlandıralım
valorantda kendi hileni çıkarısan görmek isderim Jes#8598Merhaba millet valorant hilesini denedim legit oynadım 2 maç sonra ban yedim. Herneyse zaten yan hesaptı 2 level. Valorantta kendi hilemi kodlama imkanım var mı kodladım ve çalıştırdım diyelim public olmadığı için ban riskim olur mu legit oynasam bile ? Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
kanka hic belli olmaz bu islere bulasma bence git kalitelisinden private al takilMerhaba millet valorant hilesini denedim legit oynadım 2 maç sonra ban yedim. Herneyse zaten yan hesaptı 2 level. Valorantta kendi hilemi kodlama imkanım var mı kodladım ve çalıştırdım diyelim public olmadığı için ban riskim olur mu legit oynasam bile ? Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?