Valorant kilitli hesabın kilidi nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, Valorant'ta daha önce "Tehlikeye düşmüş hesap" adı altında 1400 TL'lik main hesabım sırf hesaba kayıtlı e-Postası 3-4 defa değiştirildi diye kilitlendi. Açılması için aylarca ticket gönderdim fakat cevap hep hayır oldu. Sizce daha sonra tüm kilitli hesaplara af tarzı bir şey gelir mi veya ben bu hesabımın kilidini ne tür bir yolla açtırabilirim? İyi geceler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla çılmıyor, desteğe tekrar ticket atarak hesabım çalındı mailler değişti şeklinde bir geri dönüş bıraksan durum düzelir gibime geliyor ama garanti değil.

Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla çılmıyor, desteğe tekrar ticket atarak hesabım çalındı mailler değişti şeklinde bir geri dönüş bıraksan durum düzelir gibime geliyor ama garanti değil.
Valla dostum o şekilde de olmadı hani ne yapacağım bilmiyorum hesap hem beta hesabıydı hem de gerçekten skin v.s olarak dolu doluydu hiç boş bir yanı yoktu herşeyinde skin vardı. şimdilik arkadaşın çarından kasıyorum ama eski tadı vermiyor 6-7 ay önce plat görüp bıraktım.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Açılmıyor hocam hiçbir türlü hesap paylaşımı yasak olduğu için hile kadar sertler bu konu hakkında.

Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açılmıyor hocam hiçbir türlü hesap paylaşımı yasak olduğu için hile kadar sertler bu konu hakkında.
Allah kahretsin hocam kafayı sıyırmak üzereyim çünkü hani 1400₺ lik hesap allah belasını versin. Oyuna para yatırmayan arkadaşlara sonsuz saygı duyuyorum bende bidaha riot oyunlarına para falan yatırmam en azından önce bi uyarsalardı bi anda çaktılar kilidi

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Allah kahretsin hocam kafayı sıyırmak üzereyim çünkü hani 1400₺ lik hesap allah belasını versin. Oyuna para yatırmayan arkadaşlara sonsuz saygı duyuyorum bende bidaha riot oyunlarına para falan yatırmam en azından önce bi uyarsalardı bi anda çaktılar kilidi
bence de çok saçma ben istediğim gibi mail değiştiremeyecek miyim

Üye
3 HİZMET YILI
kanka açılmaz hiçbirşekilde elveda et yeni hesap kas o hesabın açılmaz ha bi af fln geldi şansına dersin o hesabını satarsın en kötü

Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Af gibi birşey getireceklerini sanmıyorum. Öyle bir mevzu daha önce oldumu ki getirsinler başlarına bela alırlar. Düşünsenize o kadar hileciyi falan tekrar salıp bidaha uğraşmak saçma olur.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani bu e postaları kim neden değiştirdi dostum bunların sebeplerini biliyor musun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer hesabı hep aynı çevre (konum, bilgisayar vs) girdiysen bence ısrar ederek daha detaylı bir şekilde ticket at. Ve senin hesabının giriş kayıtlarını kontrol etmelerini istedi bu sayede hesabın sana ait olduğunu kanıtlama ihtimalin artar. Hesabını ne zaman açtığına dair ve hatta kayıt olurken kullandığın mailleri önceki mailleri belirtirsen belki ekstra yardımı dokunabilir. Bu dediklerim işe yarar mı bilmem başıma gelseydi yapacağım şey olurdu. Ama eğer hesabı bir başkasından satın aldıysan, üzgünüm ama bu konuda arkadaşların dediği gibi, hile kadar katılar..

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, Valorant'ta daha önce "Tehlikeye düşmüş hesap" adı altında 1400 TL'lik main hesabım sırf hesaba kayıtlı e-Postası 3-4 defa değiştirildi diye kilitlendi. Açılması için aylarca ticket gönderdim fakat cevap hep hayır oldu. Sizce daha sonra tüm kilitli hesaplara af tarzı bir şey gelir mi veya ben bu hesabımın kilidini ne tür bir yolla açtırabilirim? İyi geceler.
hocam niye bu kadar fazla e posta deyiştirdin ki ?

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam hesapların çalınmasına karşın riot sürekli eposta değişilen hesaplarda kilitlemeye başvuruyor sebebide belli zaten şifre çalınmalarına karşı korunmak için yüksek ihtimalle açılmaz daha açılan görmedim
geçmiş olsun,iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam hesapların çalınmasına karşın riot sürekli eposta değişilen hesaplarda kilitlemeye başvuruyor sebebide belli zaten şifre çalınmalarına karşı korunmak için yüksek ihtimalle açılmaz daha açılan görmedim
geçmiş olsun,iyi forumlar
Knk cidden bendede calinan bi hesabim vardi cocuk satmis çalip giremiordu eski sahibi calan kiside yakin bi arkim neyse cocuk enai gibi hem hesabi banlatti hemde gitti ustune parayida alamayp geri verdi

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
açılmıyor başkan destekle iletişime geç küçük bi ihtimalle açarlar belki

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşım açmıştı hesaba başka bir ip'den ticket atmıştı çalındı diye ama sende işe yararmı bilmiyorum , denemekten zarar gelmez .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...