Just a JZX Fan
Onaylı Üye
Valla dostum o şekilde de olmadı hani ne yapacağım bilmiyorum hesap hem beta hesabıydı hem de gerçekten skin v.s olarak dolu doluydu hiç boş bir yanı yoktu herşeyinde skin vardı. şimdilik arkadaşın çarından kasıyorum ama eski tadı vermiyor 6-7 ay önce plat görüp bıraktım.Bildiğim kadarıyla çılmıyor, desteğe tekrar ticket atarak hesabım çalındı mailler değişti şeklinde bir geri dönüş bıraksan durum düzelir gibime geliyor ama garanti değil.
Allah kahretsin hocam kafayı sıyırmak üzereyim çünkü hani 1400₺ lik hesap allah belasını versin. Oyuna para yatırmayan arkadaşlara sonsuz saygı duyuyorum bende bidaha riot oyunlarına para falan yatırmam en azından önce bi uyarsalardı bi anda çaktılar kilidiAçılmıyor hocam hiçbir türlü hesap paylaşımı yasak olduğu için hile kadar sertler bu konu hakkında.
bence de çok saçma ben istediğim gibi mail değiştiremeyecek miyimAllah kahretsin hocam kafayı sıyırmak üzereyim çünkü hani 1400₺ lik hesap allah belasını versin. Oyuna para yatırmayan arkadaşlara sonsuz saygı duyuyorum bende bidaha riot oyunlarına para falan yatırmam en azından önce bi uyarsalardı bi anda çaktılar kilidi
hocam niye bu kadar fazla e posta deyiştirdin ki ?Selamlar arkadaşlar, Valorant'ta daha önce "Tehlikeye düşmüş hesap" adı altında 1400 TL'lik main hesabım sırf hesaba kayıtlı e-Postası 3-4 defa değiştirildi diye kilitlendi. Açılması için aylarca ticket gönderdim fakat cevap hep hayır oldu. Sizce daha sonra tüm kilitli hesaplara af tarzı bir şey gelir mi veya ben bu hesabımın kilidini ne tür bir yolla açtırabilirim? İyi geceler.
Knk cidden bendede calinan bi hesabim vardi cocuk satmis çalip giremiordu eski sahibi calan kiside yakin bi arkim neyse cocuk enai gibi hem hesabi banlatti hemde gitti ustune parayida alamayp geri verdihocam hesapların çalınmasına karşın riot sürekli eposta değişilen hesaplarda kilitlemeye başvuruyor sebebide belli zaten şifre çalınmalarına karşı korunmak için yüksek ihtimalle açılmaz daha açılan görmedim
geçmiş olsun,iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?