Üye
Denedin mi?esp açmassan banlanmassın aimbot ban yedirtimoyr
denıceğimesp açmassan banlanmassın aimbot ban yedirtimoyr
D
Denedin mi?
bekı aımlock ban yedırmısabahtan beri oynuyorum esp siz sıkıntı yok esp açtığım zaman 1 2 el sonra ban atıyore
aim bot çok belli ediyor kendini raporlanman an meselesi oluyor oyun içinde dostum.bekı aımlock ban yedırmı
aim lock kapalı normal ayarlar açık fovu 16 yaptım sabahtandır sıkıntı yokbekı aımlock ban yedırmı
Kanka aim kullanıyor musun? veya bir kaç maçta bir baştan spoofluyor musun? nasıl kullandığına dair bilgiler verirsen sevinirim 4 elden yukarısını göremedimşuan 13. maçtayım sıkıntı yok hala
Evet kullanıyorum config atardım ama PC kapattım smo 2 den yuksrda olsun fov da küçük olsun bu yaniKanka aim kullanıyor musun? veya bir kaç maçta bir baştan spoofluyor musun? nasıl kullandığına dair bilgiler verirsen sevinirim 4 elden yukarısını göremedim
İlk oyundan ban yedim yarı ragerage kullansanız bile her 2 elden sonra spoofer atip tekrar girin ban yemezsiniz.
bro ayarları söylesen çok hayra geçersinEvet kullanıyorum config atardım ama PC kapattım smo 2 den yuksrda olsun fov da küçük olsun bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?