Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hic bulaşma valoda hile işine sadece triggerbot kullanıyodum direk Donanım banı yedim 3 ay giremedim oyuna bir de valoya giriş yapmaya çalıştığım tüm hesaplar ban yedi. Vanguard iyi çalışıyor en baba hile max 1 ay dayanır
Valorant vanguard sistemi çok güçlü bir sistem eninde sonunda ban yiyeceksin, Eğer ki sağlam undedected bir hile buldun diyelim bu da senin hile deneyimine kalıyor, Aimbot kesinlikle belli olur ama wh kullanmayı bilen biriysen herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Sitedeki hileyi de kullanabilirsin
bence hiç açmayı deneme ben açtım sadece wh kullandım aim felanda yok belirtmedim bile sana öyle diyim sabahına cihaz banı coming bir yapımcının tek bir becerisi anti hile sistemi olmamalı aw
Valorant'da Riot Vanguard kaynaklı bir hile varmış tam ne işe yarıyor bilmiyorum geçenlerde duydum da ne işe yaradığını bilen var mı bu da onun gibi bir şey mi