Ultra Üye
bildiğiniz level botu var mı yani oto maç tıklama etme programı vardı o tarz videolar vardı da bulamadım sizin bildikleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
reis o tarz şeyler afkdan raporlayınca ceza aldıran türden oluyo genelde yapılanlar 5 pre girilip yapıldığı için ban yemiyor ama forumda auto accept ahk'sı var onun yanında macro recorder ile sürekli space basan ve tabancayla sıkan bir macro çekip koyarsan ihtiyacını karşılayabilirbildiğiniz level botu var mı yani oto maç tıklama etme programı vardı o tarz videolar vardı da bulamadım sizin bildikleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
Heh onu arıyordum macro recorder o lazımdı bana teşekkürler. videolu anlatımı var mı ?reis o tarz şeyler afkdan raporlayınca ceza aldıran türden oluyo genelde yapılanlar 5 pre girilip yapıldığı için ban yemiyor ama forumda auto accept ahk'sı var onun yanında macro recorder ile sürekli space basan ve tabancayla sıkan bir macro çekip koyarsan ihtiyacını karşılayabilir
maalesef yok bende belki youtubeda vardır bilmiyorum başka forumlarada bakabilirsinHeh onu arıyordum macro recorder o lazımdı bana teşekkürler. videolu anlatımı var mı ?
yok diye biliyorum ama tam emin değilimbildiğiniz level botu var mı yani oto maç tıklama etme programı vardı o tarz videolar vardı da bulamadım sizin bildikleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
pahallı değil 50-100 TL arası bir miktar ödeyip başkalarına yüseltebilirsin belirli güvenilir web siteleri varbildiğiniz level botu var mı yani oto maç tıklama etme programı vardı o tarz videolar vardı da bulamadım sizin bildikleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?
ben 100 tl ye radyant a kadar çıakrttım ve levelde kastım +45lvlbildiğiniz level botu var mı yani oto maç tıklama etme programı vardı o tarz videolar vardı da bulamadım sizin bildikleriniz varsa paylaşabilir misiniz ?