evet dostum onu diyorum logitech ghub var ghub ban atmıyor ayrı bi program indirirsek ban yeriz varsa elindekini verirmisin ?makro ban sebebi ama bazı makroların kendi uygulaması olduğundan dolayı ban yemiyorlar googleden makro indirsen ban yer ama bilmiyorum logitec kullanıyorum bende onun özel makrosunu kullanıyorum şuana kadar hiç ban yemedim
kardeş ben macrodan ban yedim bilgin olsun. hem de iki kez. başka hiçbir hile kullanmamıştım.Merhaba arkadaşlar valorantta makro oluyormu tam bilmiyorum ama internette 1 2 yeri araştırdım para ile satıyorlarmış elinde olan varmı birdaha para vermeyelim forum faydalansın.Şimdiden teşekkürler.
bazı macro programları vanguard tarafından tespit ediliyor özellikle AHK kullanıcıları için hiç önermiyorum hem BE,EAC bunu fark ediyor bazı mouse programları bazı oyunlarda engellenmiş bulunmakta logitech için valorant macrosu var fakat şuana kadar o kadar efektif olan bir macro görmedim şahsen bana kalırsa macro aramak yerine sadece günde 5 dk poligonda takılman bile ileride fark yaratıyor emin olabilirsin bazen bazı oyunlarda kolaya kaçmak pişmanlık duygusunu yaratıyorMerhaba arkadaşlar valorantta makro oluyormu tam bilmiyorum ama internette 1 2 yeri araştırdım para ile satıyorlarmış elinde olan varmı birdaha para vermeyelim forum faydalansın.Şimdiden teşekkürler.
algılayamaz kiLogitech in macrosunu hile olarak algılanir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?