Valorant Logitech Macro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar valorantta makro oluyormu tam bilmiyorum ama internette 1 2 yeri araştırdım para ile satıyorlarmış elinde olan varmı birdaha para vermeyelim forum faydalansın.Şimdiden teşekkürler.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şimdilik benim bildiğim bir macro yok ama youtubeden bunun ayarları var izleyerek kendin de yapabilirsin macroyu

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Logitech in macrosunu hile olarak algılanir mi acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
makro ban sebebi ama bazı makroların kendi uygulaması olduğundan dolayı ban yemiyorlar googleden makro indirsen ban yer ama bilmiyorum logitec kullanıyorum bende onun özel makrosunu kullanıyorum şuana kadar hiç ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Logitech üzerinden makroyu ayarlarsan ban yemezsin ama farklı bi program kullanarak yaparsan ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
makro ban sebebi ama bazı makroların kendi uygulaması olduğundan dolayı ban yemiyorlar googleden makro indirsen ban yer ama bilmiyorum logitec kullanıyorum bende onun özel makrosunu kullanıyorum şuana kadar hiç ban yemedim
evet dostum onu diyorum logitech ghub var ghub ban atmıyor ayrı bi program indirirsek ban yeriz varsa elindekini verirmisin ?

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İlk valo banımı macro sebebiyle yemiştim. Bence kullanmamalısın.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
makrodan ban yiyen arkadaşlarım var kanka dikkatli ol

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
forumda var diye biliyorum bi araştırmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar valorantta makro oluyormu tam bilmiyorum ama internette 1 2 yeri araştırdım para ile satıyorlarmış elinde olan varmı birdaha para vermeyelim forum faydalansın.Şimdiden teşekkürler.
kardeş ben macrodan ban yedim bilgin olsun. hem de iki kez. başka hiçbir hile kullanmamıştım.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bazı macro programları vanguard tarafından tespit ediliyor özellikle AHK kullanıcıları için hiç önermiyorum hem BE,EAC bunu fark ediyor bazı mouse programları bazı oyunlarda engellenmiş bulunmakta logitech için valorant macrosu var fakat şuana kadar o kadar efektif olan bir macro görmedim şahsen bana kalırsa macro aramak yerine sadece günde 5 dk poligonda takılman bile ileride fark yaratıyor emin olabilirsin bazen bazı oyunlarda kolaya kaçmak pişmanlık duygusunu yaratıyor

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kendi makromu yazdım a4tech ama verim alamadım amatör yazım

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 defa 3 aylık makrodan ban yedim bence makro kullanacaksan da logitech mouse da kullanma

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
macro valorantta hile yerine geçiyor diye biliyorum dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...