Valorant Macro Var mı X7 A4-Tech

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bloody var ama ücretli şuan macrolar piyasada yazılım uğraşılıyo fre ücretsiz bulman zor bulsanda vüris atıyolar içine tuzak

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
biraz araştırma yap istersen programına göre bulursun bende logitech g300 var lghub dan yapıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oscar mıydı onun yazılımının adı
evet
Post automatically merged:

yorumdakiler boş yapmak yerine yardımcı olsa iyiydi google'dan youtube'dan baksa yeterdi ya da sen şu sorunu direkt google'a yazsan..

Video benim değil açıklama kısmında google drive üzeirnden link verilmiş inceleyebilirsin
eğer bu konuyu buraya yazmaya kafam çalışıyorsa youtubeye de yazmaya kafam çalışrı yotubedek i macroların hepsi ama hepsi 1 tane amcro hepsi aynı macroya ait o yüzden lidnefarklı olan var mı diye bakmak sormak istedim :)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
evet
Post automatically merged:

eğer bu konuyu buraya yazmaya kafam çalışıyorsa youtubeye de yazmaya kafam çalışrı yotubedek i macroların hepsi ama hepsi 1 tane amcro hepsi aynı macroya ait o yüzden lidnefarklı olan var mı diye bakmak sormak istedim :)
Çalışmamış demek ki zira ben abartmayayım 2 dk bile sürmedi 1 dakika 20 saniye civarı belki 30 buldum 8 adet işin daha komik olanıysa hepsinin config boyutları , ve ayarlamaları farklı A4'üm olmadığı için test edemiyorum ama mühim değil aynı olmadıklarını sadece boyutlarından da anlayabilirsin zira kafan buna da basıyordur diye düşünücem verecek miyim konusuna gelirsek git ara , arayınca çıkıyor farklı bir source kullanmadım sözde baktığın kafanın çalışıp da sonucunda bulduğun (pardon bulamadığın) makrolar var bu ne kolaya kaçma isteği arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...