evetoscar mıydı onun yazılımının adı
eğer bu konuyu buraya yazmaya kafam çalışıyorsa youtubeye de yazmaya kafam çalışrı yotubedek i macroların hepsi ama hepsi 1 tane amcro hepsi aynı macroya ait o yüzden lidnefarklı olan var mı diye bakmak sormak istedim
yorumdakiler boş yapmak yerine yardımcı olsa iyiydi google'dan youtube'dan baksa yeterdi ya da sen şu sorunu direkt google'a yazsan..
Video benim değil açıklama kısmında google drive üzeirnden link verilmiş inceleyebilirsin
Çalışmamış demek ki zira ben abartmayayım 2 dk bile sürmedi 1 dakika 20 saniye civarı belki 30 buldum 8 adet işin daha komik olanıysa hepsinin config boyutları , ve ayarlamaları farklı A4'üm olmadığı için test edemiyorum ama mühim değil aynı olmadıklarını sadece boyutlarından da anlayabilirsin zira kafan buna da basıyordur diye düşünücem verecek miyim konusuna gelirsek git ara , arayınca çıkıyor farklı bir source kullanmadım sözde baktığın kafanın çalışıp da sonucunda bulduğun (pardon bulamadığın) makrolar var bu ne kolaya kaçma isteği arkadaşevet
Post automatically merged:
eğer bu konuyu buraya yazmaya kafam çalışıyorsa youtubeye de yazmaya kafam çalışrı yotubedek i macroların hepsi ama hepsi 1 tane amcro hepsi aynı macroya ait o yüzden lidnefarklı olan var mı diye bakmak sormak istedim![]()