Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum alcağım mail telefona kayıtlıysa adamın ilk önce onu kendi telefon numara aldır sonra teslim al ve parayı öyle ver telefon no su kayıtlıysa adamın geri alır evet tel no yu kaldırmalısın adamınkinin
satın almadan önce kendi telefon numaranı koydur ardından kurtarma epostası var mı diye sor yoksa bile kendi e postanı koy en iyisi böyle olur ama uzaktan çok güvenmezdim ben açıkçası
ilk mail satıcıdaysa her türlü alır ilk mailli hesapları al çoğu kişi başka hesabın ilk mailini gösteriyor çok dikkat et güvenilir aracı escrow varsa onları kullanarak satışını gerçekleştir derim
Kanka belli bir site var ismini vermiyim bilirsin zaten. Ordan alırsan ve adam hesabı geri alırsa adamdan parayı geri alıyolar. Ben lol hesabı almıştım adam hesabı geri aldı beni engelledi. Parasını geri aldım sonra
valorantta eposta değiştirmek istersen doğrulama kodu yollamıyor ki epostana ben rastgele epostalı hesap açmıştım şifresini değiştirmek istiyodum ama epostasını sallamıştım sonra e posta değiştir dedim yeni eposta istedi girdim değişti ne onaylama var ne bişey yani adama hesabını verirsen direkt kendi epostasını geçirebilir dikkat et yada sen çökebilirsin