format yetmiyor hwid banda spoofer lazım oda paralı bişey spoofer ise anakartın bi kodunu değiştiriyodu ne kodu olduğunu hatırlamıyorum ama o kod değişmeden o pc den giremezaga tek çözüm format
anakartınızın seri kodunu değiştiriyor + olarak spoof işlemi başarılı olursa bilgisayarınız garanti dışı kalıyor bilginiz olsun..format yetmiyor hwid banda spoofer lazım oda paralı bişey spoofer ise anakartın bi kodunu değiştiriyodu ne kodu olduğunu hatırlamıyorum ama o kod değişmeden o pc den giremez
şunuda ekliyim spoofer çalıştıktan sonra format zorunluanakartınızın seri kodunu değiştiriyor + olarak spoof işlemi başarılı olursa bilgisayarınız garanti dışı kalıyor bilginiz olsun..
boş iş 2 kere hwid ban yedim gram umrumda olmadışunuda ekliyim spoofer çalıştıktan sonra format zorunlu
bencede boş bekle en fazla 1 yıl beklersin spooflarsan ve tespit edilirsen hiç açılmama ihtimalide var bide spooferların bazıları anakarta tojan yerleştiriyor ozaman o anakartı unutboş iş 2 kere hwid ban yedim gram umrumda olmadı
windows 7034 mu neydi onda hwid bani yemiyorsunMerhabalar forumda bulunan birkaç spoof denedim fakat delaylı ban yiyorum. Hwid ban kaldırmada yardımcı olabilecek varmı ?
bazı hilelerde direk spoofer oluyor onlar falan açıyor ama yoksa imkansız gibi bişeyben ban yediğimde her yolu denedim geçmemişti 6 ay sonra kendileri açtı
şunu dediğim 99. kişisin format ile düzelmez hwid ban denilen şey anakarta atılan bandır bu banı açmanın tek yolu ise anakartın seri numarasını değiştirmekformat AT
yorum kasmak için uğraşıyorlarşunu dediğim 99. kişisin format ile düzelmez hwid ban denilen şey anakarta atılan bandır bu banı açmanın tek yolu ise anakartın seri numarasını değiştirmek
formatla normalde kalkmıyordu fakat spoofer satın alıp kullabilirsinMerhabalar forumda bulunan birkaç spoof denedim fakat delaylı ban yiyorum. Hwid ban kaldırmada yardımcı olabilecek varmı ?