Valorant MSI anakart hwid ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar sanırım wallhack biraz belli ettim çok report yedik anakartım msı-B450M PRO-M2 MAX manuel olarak nasıl valo banımı kaldırabilirim geçenki konuda msı için daha kolay denmişti

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1. Windows'unuzu tamamen yeniden yükleyin (Buna, Windows'u kurduğunuz sürücünün biçimlendirilmesi de dahildir) Yalnızca Windows 10

1.5. Güvenli önyükleme ile aynı şekilde TPM 2.0'ın kapalı olduğundan emin olun.

2. Flash BIOS, ASUS kullanıcıları için, ya eski BIOS'u ya da yenisini kurun. (yükseltme/düşürme) belirli anakartınız için. (bunun için öğreticiler var)

3. Serileri değiştir (DMIEDIT) Sistem Seri Numarasını, UUID'yi ve Mobo Seri Numarasını değiştirin.

3.5. Sabit Disk Seri Numarası Değiştirici'yi kullanın ve tüm diskleri değiştirin.

4. Yeniden başlatın, düzenleme kaydetmediyse dizilerinizi kontrol edin. (Bana göre mb Seri Numarası asla kaydedilmez, VALORANT'ı açmadan önce değiştirmeniz yeterli.

5. Aygıt Yöneticisi>Ağ Bağdaştırıcıları>Kullanılanlar>Özellikler>Yerel Olarak Yönetilen Adres ve Değeri bu biçimde 12 karakterlik bir karmakarışık olarak değiştirin. (4S03LFDI430M)

5.5. Pencerelerde Wi-Fi/Ethernet'i açın ve kapatın.

6. Tebrikler! VALORANT için başarılı bir şekilde Spoof yaptınız.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok zor oluyor spoofer işi bence güvenilir yerden para ile spoof atman

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hani adc main ilgileniyordu :D akşama doğru bana yaz nasıl actigimi anlatayım.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
valorantın kitlesi cocluk cocuk doldu için hwıd ban ben de yedim hocam uğraşmadım eğer spoofer yapacaksan paralı olanları öneririm bi de yabancı svlerde oyna kafan daha rahat olur

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun diyerekten bir kaç kişi daha ban yediğini söylüyor,,bende dün güncellendikten sonra oynadım şu zamana kadar ban yemedim umarımda yemem reportta yemedim.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim bilgin yoksa manuel yapmak için ücretli spof alıcaksın mecbur yada yazı bekleyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...