Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar sanırım wallhack biraz belli ettim çok report yedik anakartım msı-B450M PRO-M2 MAX manuel olarak nasıl valo banımı kaldırabilirim geçenki konuda msı için daha kolay denmişti
1. Windows'unuzu tamamen yeniden yükleyin (Buna, Windows'u kurduğunuz sürücünün biçimlendirilmesi de dahildir) Yalnızca Windows 10
1.5. Güvenli önyükleme ile aynı şekilde TPM 2.0'ın kapalı olduğundan emin olun.
2. Flash BIOS, ASUS kullanıcıları için, ya eski BIOS'u ya da yenisini kurun. (yükseltme/düşürme) belirli anakartınız için. (bunun için öğreticiler var)
3. Serileri değiştir (DMIEDIT) Sistem Seri Numarasını, UUID'yi ve Mobo Seri Numarasını değiştirin.
3.5. Sabit Disk Seri Numarası Değiştirici'yi kullanın ve tüm diskleri değiştirin.
4. Yeniden başlatın, düzenleme kaydetmediyse dizilerinizi kontrol edin. (Bana göre mb Seri Numarası asla kaydedilmez, VALORANT'ı açmadan önce değiştirmeniz yeterli.
5. Aygıt Yöneticisi>Ağ Bağdaştırıcıları>Kullanılanlar>Özellikler>Yerel Olarak Yönetilen Adres ve Değeri bu biçimde 12 karakterlik bir karmakarışık olarak değiştirin. (4S03LFDI430M)
5.5. Pencerelerde Wi-Fi/Ethernet'i açın ve kapatın.
6. Tebrikler! VALORANT için başarılı bir şekilde Spoof yaptınız.
valorantın kitlesi cocluk cocuk doldu için hwıd ban ben de yedim hocam uğraşmadım eğer spoofer yapacaksan paralı olanları öneririm bi de yabancı svlerde oyna kafan daha rahat olur
öncelikle geçmiş olsun diyerekten bir kaç kişi daha ban yediğini söylüyor,,bende dün güncellendikten sonra oynadım şu zamana kadar ban yemedim umarımda yemem reportta yemedim.