Valorant Nasıl İndirilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler konuyu dogru yeremı açtım bılmıyorum ama oyun ındırmek gıbı bı baslık bulamadım

Sıtede Valorant hılesıne denk geldım fakat ben henuz valorantı ındıremıyorum bu oyuna erısım ıznınız yok dıyor ındırenler nerden ındırdı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım yada erısım ıznı felan alınıyorsa nasıl alacagız

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
  • VALORANT’ın resmi sitesine
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    tıklayarak gidin.
  • Sitede bulunan Riot hesabım var kısmından “Oturum Aç” butonuna tıklayın.
  • Karşınıza gelen Riot Games giriş sayfasından Riot hesabınıza giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra ekrandaki Betada mıyım? kısmından beyaz renkli “Durumunu kontrol et” butonuna tıklayın.
  • Önünüze gelen adımları uygulamaya başlayın:
  • İlk adım: Riot hesabı ile Twitch hesabını bağlamak için “Hesapları Bağla” butonuna tıklayarak Twitch sayfasına gidin ve oradan Riot hesabınız ile Twitch hesabınızı bağlayın.
  • İkinci adım: Twitch üzerinden VALORANT yayını yapan herhangi bir kanalı izlemeye bırakın. Yayını bir sekmede izlemeye bırakmanız yeterlidir.
  • Üçüncü adım: Eğer Twitch üzerinden yayın izleyerek kapalı beta şansı elde ederseniz “İndir” butonuna basarak oyunu indirin ve kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlatarak oyunun kurulumunu bitirin.
  • İyi oyunlar.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Oyun betada olduğu için herkes oynayamıyor şuanda oynamaya hak kazanman lazım arkadaş atmış ne güzel inceleyip bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valorant resmi sitesine gir ama indirmek için hesabın betada olması lazım.

Üye
6 HİZMET YILI
oyunu twictte izlemen lazım drop duscekte alcanda oynucanda

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ama önce valorantın dropunu düşürmen lazım düşürdüysen valorant indire bas en baştaki sayfa

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant Kapalı Beta bir oyun erişim sağlaman için twitch üzerinden kayıt olmanız ve valorant yayınlarını izlemeniz gerekmekte günde (2 saat) aralıksız bir çekiliş havuzu var her gün yapılıyor

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
  • VALORANT’ın resmi sitesine
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    tıklayarak gidin.
  • Sitede bulunan Riot hesabım var kısmından “Oturum Aç” butonuna tıklayın.
  • Karşınıza gelen Riot Games giriş sayfasından Riot hesabınıza giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra ekrandaki Betada mıyım? kısmından beyaz renkli “Durumunu kontrol et” butonuna tıklayın.
  • Önünüze gelen adımları uygulamaya başlayın:
  • İlk adım: Riot hesabı ile Twitch hesabını bağlamak için “Hesapları Bağla” butonuna tıklayarak Twitch sayfasına gidin ve oradan Riot hesabınız ile Twitch hesabınızı bağlayın.
  • İkinci adım: Twitch üzerinden VALORANT yayını yapan herhangi bir kanalı izlemeye bırakın. Yayını bir sekmede izlemeye bırakmanız yeterlidir.
  • Üçüncü adım: Eğer Twitch üzerinden yayın izleyerek kapalı beta şansı elde ederseniz “İndir” butonuna basarak oyunu indirin ve kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlatarak oyunun kurulumunu bitirin.
  • İyi oyunlar.
Vay emek edip yazmışsın okadar bizede beyenmek düşer.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunu düşürmen lazım kardo twich hesabı açıp riot gamese bağlıcan sonra drop aktif yazan valorant yayıncılarını izlicen drop düşecek vs siteden indirirsin sonra

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şuan kapalı betada olduğu için sadece twitch yayıncılarını izleyerek elde edebiliyorsun şansına bağlı tabi.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oyun kapalı twich yayını ızlemeden alamıyorsun ben kac kere denedım olmadı malesef sans lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...