Süper Üye
Bende ona anlam veremiyorum işte hile açmasam bile ban yemek istiyorum banlansam gam yemicemBu sorunun çözümü spoofer kullanmak. üst üste ban yiyorsan kara listeye alınmışsın demektir. Ayrıca HWID ban yememene de anlam veremedim. Valorant hileye karşı tolerans gösterip sadece hesaba ban atmakla kalmaz cihaz banıda atar. Bence cihaz banıda yedin arada bir vanguard saçmalıyor ve ilk maçın ilk elin ortasına kadar götürüyor ve ban yiyebiliyorsun. Ancak demene göre hilesiz girince ban yemiyorsun. Olay çok karmaşık çözebilmem için dmden discord bırak en azından söylediklerine bir anlam getirebilir ve sorununa çözüm sunabilirim.
Bende hwid ban yok. oyuna girebiliyorumAynısı banada oluyor hile kullandığım zaman. 4-5 el sonra hwıd atmaya başlıyor banı dikkat et. Cihaz banını kaldırmama rağmen trigger bot kullanırken ban yemiyorum ama wall açtığım an ban yiyorum garip anlamadım.
Kalıcı olarak hesap banları attıktan sonra 4-5 hesaptan sonra kalıcı ban bırakıp HWID atmaya başlıyor.Bende hwid ban yok. oyuna girebiliyorum
Hilesiz ban yemen de garip kanka ben kullanmadığım zaman yemiyorum tabi spoofluyorum ama açtığım an direk ban wall özelliklebendede aynı ama hileli hilesiz fark etmez 2 oyuna ban yiyorum hiç giremesem daha az sinir olurum
konuyu yanlış anlıyorsun isteren baştan oku hile açmadığım zaman ban yemiyorumHilesiz ban yemen de garip kanka ben kullanmadığım zaman yemiyorum tabi spoofluyorum ama açtığım an direk ban wall özellikle
Sana demedim kanka başkasına alıntı yaptım herhalde gelmemiş.konuyu yanlış anlıyorsun isteren baştan oku hile açmadığım zaman ban yemiyorum
çok sinir bozucu bi durum bazen ban yiyorum bazen yemiyorum garipHilesiz ban yemen de garip kanka ben kullanmadığım zaman yemiyorum tabi spoofluyorum ama açtığım an direk ban wall özellikle
HWID ban olsada oyuna giriş yapabiliyorsun. Ancak bir süre sonra algılayıp o hesabı banlayıp seni oyundan atıyor. Buda bir hwıd ban çeşididir. HWID baydırma banı deniyor buna.Bende hwid ban yok. oyuna girebiliyorum
Bunun bir çözümü varmıdır?HWID ban olsada oyuna giriş yapabiliyorsun. Ancak bir süre sonra algılayıp o hesabı banlayıp seni oyundan atıyor. Buda bir hwıd ban çeşididir. HWID baydırma banı deniyor buna.
Bu konu hakkında gereğinden fazla araştırma yaptım eğer böyle birşeyi açıklayacak olursam detaylı bir biçimde açıklamam gerekecek. Bunun içinde konu açmayı düşünüyorum bakalım.Bunun bir çözümü varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?