Valorant neden HWID banlanmıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Valorant Dword kullanıyorum, maçta hileyi belli etmiyorum. Legit oynayıp arkadaşıma info vermeme rağmen maç ortasında sınırsız uzaklaştırıldın gibi mesaj geliyor hem de ilk oyunumda. 4 hesabım ban yedi bugün. 4 kere banlanmama rağmen HWID ban yemedim, çok garip. Oyuna hileyi kapatıp girdiğimde hiçbir sorun olmuyor ve ban yemiyorum, bu sorunu nasıl çözerim? Kalan 30 hesabımın ban yemesini istemiyorum. Rekabetçi level sınırı gelmeden önce 30'dan fazla hesap açmıştım bu günler için.

Düzenleme yapıyorum:
Şöyle bir tüm cevaplara bakıyorum, kimse sorunumu anlayamamış cidden. Cevaplarınız çok sığ ve saçma. Benim size sorum şu "HWID ban yemiyorum, neden?"
Hwid ban yememenin sebebini bilmiyorumda o pcde hile acmaya devam edersen ban yemeye devam edersin bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
fazla ban yediysen blacklist yemiş olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
internet servis sağlayıcını ara ıp adresini değiştirt bide öyle dene oyunada onarım yap.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant Dword kullanıyorum, maçta hileyi belli etmiyorum. Legit oynayıp arkadaşıma info vermeme rağmen maç ortasında sınırsız uzaklaştırıldın gibi mesaj geliyor hem de ilk oyunumda. 4 hesabım ban yedi bugün. 4 kere banlanmama rağmen HWID ban yemedim, çok garip. Oyuna hileyi kapatıp girdiğimde hiçbir sorun olmuyor ve ban yemiyorum, bu sorunu nasıl çözerim? Kalan 30 hesabımın ban yemesini istemiyorum. Rekabetçi level sınırı gelmeden önce 30'dan fazla hesap açmıştım bu günler için.

Düzenleme yapıyorum:
Şöyle bir tüm cevaplara bakıyorum, kimse sorunumu anlayamamış cidden. Cevaplarınız çok sığ ve saçma. Benim size sorum şu "HWID ban yemiyorum, neden?"
hocam delaylı yemişsin onun icin spoofer lazım sana

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence şanlısın hileni güzel kullanıyorsun legit bir şekilde takdir ederim ben hwid ban yedim :/ maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok iyi deılmı işte üzümü ye bağını sorma 😂

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ankart sürümün değişmiş olabilir benimde aynı sorundan dolayı ban yeme olayını çözmüştüm

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam delay ban yemişsiniz bunun tek çözümü spoofer kullanmak, spoofer bulmak icin Tradehub kısmını kullanabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Banada aynısı oluyordu hwid ban yoktu fakat habire banlanıyordum delay banım vardı

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bi ara ben arkadaşımın hesabını Graphics monitör adlı uygulamanın buguyla kasiodum ve arkadaşım donanım banı yedi ama ben yemedim garip bi şekilde Onun gibi olmuş bu olay kurduğun pc den yada ip den yemiş olabilirsin delaylı ban deniyor bunada sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...