Aynı sunucularda olmamız aynı ürünü sattığımız anlamına gelmez. İnsanların beni tercih etmesinin bir sebebi var ve tabi benim sana gülücük atmamında hayırlı işler@MAJORR forumda tek satıcı sen değilsin kardeşim gülücük atma aynı ürünü satiyoruz burda
aynı ürünü satsanız bile 300 tl fazla verir güvenilir yerden alırım. drama yaratmanın bir anlamı yok@MAJORR forumda tek satıcı sen değilsin kardeşim gülücük atma aynı ürünü satiyoruz burda
Tamamdır biz dolandıriciyizaynı ürünü satsanız bile 300 tl fazla verir güvenilir yerden alırım. drama yaratmanın bir anlamı yok
beyefendi size dolandırıcısınız demiyorum lütfen çarpıtmayın.Tamamdır biz dolandıriciyiz
aynı ürünü satsanız bile 300 tl fazla verir güvenilir yerden alırım , bu cümlede bana kısaca sen güvenilir değilsin deniliyorbeyefendi size dolandırıcısınız demiyorum lütfen çarpıtmayın.
Sizinle alakalı değil genel olarak o şekilde düşünüyorum ben. Hayırlı satışlaraynı ürünü satsanız bile 300 tl fazla verir güvenilir yerden alırım , bu cümlede bana kısaca sen güvenilir değilsin deniliyor
Teşekkürler bir daha bu tarz cümle kurmazsaniz iyi olur, @MAJORR sendekimseye karışmadan satışını yapsan iyi olurSizinle alakalı değil genel olarak o şekilde düşünüyorum ben. Hayırlı satışlar