Valorant orbit hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ücreti bir şekilde valorant orbit hilesi varmış, fiyatlarıda makul. Sizce hwid ban yer miyim kullansam?

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
uygunsa alıp başka hesapta dene bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka hilenin yorumları varsa bak, ona göre al derim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi hiç kullanan yok mu, al sonucuna katlan diye bir şey yok ki Hwid ban atıyor valorant

Üye
3 HİZMET YILI
katılıyorum %100 diye bişi yok sonucta göze alarak kullanmalısın uygunsa alıp başka hesapta dene bence knk paralı diye direk güvenme ban atma riski var araştırman lazıö

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hwid ban atmıyor mu başka hesapta dene derken anlamadım?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
uygunsa alıp başka hesapta dene bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tabi ki ban yersin ban yemeyen hile mi olur kardeşim rage oynarsan yersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Her hilede donanım banı yersin fakat SAKURAWARE isimli bir yazılım var bayada alıcısı ve kullanıcısı var çok sağlam diyor arkadaşlarda almış boost yapıyor şuan immortal 3 radianta 9 10 maçı kaldı haralde sağlam yazılım baya discorda sakuraware yazarak rahatça bulabilirsin bir bakın ama bir şey diyemem kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşım var ve baya memnun hilede HWID Protect + Riot Bypass varmış haralde riot bypass ban yeme olasılığını düsürüyormus. HWID Protecte HWID yemeni önlüyormuş arkadaş çok ban yedi rage oynayarak plat 3e kadar çıktı rage dediğim baya belli ederek oynadı admin banı varmış sadece yazılımda sistemsel olarak riot ban atmıyor yazılma AYLIK VE Yıllık Satıyolar Sadece Git Bi Bak Orbit Çok Öneren Yok Diye Biliyorum Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :)
discord.gg/sakuraware'ymis

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hiç bir hilenin garantisi yoktur bro hilesiz devam.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Paralı hilelerden çok yedim hwid ban o yüzden hiç güvenme derim

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
orbital dan bahsediyorsun galiba hile bence gayet güzel yüksek ranklara çıkan arkadaşları gördüm sınırsız 300 dolar 30 günlük 100 dolar fiyatlar yüksek ama bence hile güzel

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her hilede donanım banı yersin fakat SAKURAWARE isimli bir yazılım var bayada alıcısı ve kullanıcısı var çok sağlam diyor arkadaşlarda almış boost yapıyor şuan immortal 3 radianta 9 10 maçı kaldı haralde sağlam yazılım baya discorda sakuraware yazarak rahatça bulabilirsin bir bakın ama bir şey diyemem kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşım var ve baya memnun hilede HWID Protect + Riot Bypass varmış haralde riot bypass ban yeme olasılığını düsürüyormus. HWID Protecte HWID yemeni önlüyormuş arkadaş çok ban yedi rage oynayarak plat 3e kadar çıktı rage dediğim baya belli ederek oynadı admin banı varmış sadece yazılımda sistemsel olarak riot ban atmıyor yazılma AYLIK VE Yıllık Satıyolar Sadece Git Bi Bak Orbit Çok Öneren Yok Diye Biliyorum Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana :)
discord.gg/sakuraware'ymis
Hiçbir tanıtımı olmayan hileye güvenemem ki dostum, en azından orbitin tanıtımı vs var.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valorant baya sıkı takip ediyor ban yeme ihtimalin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...