Valorant oynamayın, oynattırmayın Part#3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama banlandım ya ama şunu söyleyim hiçbir hile vs. kullanmayarak olayın gününü size izah edeyim: kendi aimim geliştirmek adına (biraz aimde noobumda :D) aimlab veya valorant poligona giriyorum o günde poligona girdim alıştırma diyip robotlara sıkar iken yükleniyor ekranı ve oyun hatası verdi oyun hatasını internette aradım ve 6 aylıgına pc ban yemiş bunu ticket olarak gönderdiğimde şu cevapları aldım hile kullandıgından ötürü banlandınız yeni hesap açarak maçlara tekrardan katılabilirsiniz :D ya şimdi sövsem olmayacak ama ben hiçbir script lua inject vs program algoritma kullanmadım bu yüzdende oynamamaya karar verdim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam ilk öncelikle geçmiş olsun 6 ay değil 4 ay hwid ban atarlar zaten hwid ban yememişsiniz hesap banı yemişsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
abi bende bunu anlmıyorum adam kulanıyor ban yemiyor kulanmayan da ban yiyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama banlandım ya ama şunu söyleyim hiçbir hile vs. kullanmayarak olayın gününü size izah edeyim: kendi aimim geliştirmek adına (biraz aimde noobumda :D) aimlab veya valorant poligona giriyorum o günde poligona girdim alıştırma diyip robotlara sıkar iken yükleniyor ekranı ve oyun hatası verdi oyun hatasını internette aradım ve 6 aylıgına pc ban yemiş bunu ticket olarak gönderdiğimde şu cevapları aldım hile kullandıgından ötürü banlandınız yeni hesap açarak maçlara tekrardan katılabilirsiniz :D ya şimdi sövsem olmayacak ama ben hiçbir script lua inject vs program algoritma kullanmadım bu yüzdende oynamamaya karar verdim
hocam ben 2 yıldır hilesiz oynadım ban yemedim pcnizde virüs olmasını mümkünmü onu hile görmüş olabilir?

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun en azından hesap ban yememişsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ulan ben kullanmadığım halde 3 ay ban yedim girmişim öyle oyuna

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam geçmiş olsun eğer bilgisayarınızda 3 parti yazılım varsa maalesef ban yiyorsunuz

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yani boşuna atmazlar diye düşünüyorum makro falanda mı kullanmadın ?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum 6 ay değil 4 ay hwid ban geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
herhangi bir oyun için bile 3. parti bir yazılım kursan vanguard ban atıyor

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkada cheat engine yada trainer falan açıkda olsa atar belki ne diyim geçmiş olsun onlar imkanı yok açmazlar.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
╰(‵□′)╯
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Vanguard saçma sapan sebeplerden ban atabiliyor. Herhangi bir şeyde 3. parti yazılım, oyunlarda ***** bile kullandıysan ban atabilir. Valorant oynamayacağın zamanlar Vanguard'ı kapatman gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...