hocam ben 2 yıldır hilesiz oynadım ban yemedim pcnizde virüs olmasını mümkünmü onu hile görmüş olabilir?Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama banlandım ya ama şunu söyleyim hiçbir hile vs. kullanmayarak olayın gününü size izah edeyim: kendi aimim geliştirmek adına (biraz aimde noobumda) aimlab veya valorant poligona giriyorum o günde poligona girdim alıştırma diyip robotlara sıkar iken yükleniyor ekranı ve oyun hatası verdi oyun hatasını internette aradım ve 6 aylıgına pc ban yemiş bunu ticket olarak gönderdiğimde şu cevapları aldım hile kullandıgından ötürü banlandınız yeni hesap açarak maçlara tekrardan katılabilirsiniz ya şimdi sövsem olmayacak ama ben hiçbir script lua inject vs program algoritma kullanmadım bu yüzdende oynamamaya karar verdim
hesapta ban yedi 2 türlügeçmiş olsun en azından hesap ban yememişsin
bi tek mağdur ben değilmişim hile kullansam bu kadar hızlı yakalanmamulan ben kullanmadığım halde 3 ay ban yedim girmişim öyle oyuna
bro benim pcde hiçbir hile yazılımı crackk vs. bulunmamaktadırHocam geçmiş olsun eğer bilgisayarınızda 3 parti yazılım varsa maalesef ban yiyorsunuz
benim fare klawye logitech uygulama üzerinde script macro falanda kullanılıyor ama elimi sürmedimYani boşuna atmazlar diye düşünüyorum makro falanda mı kullanmadın ?
yeni hesap açıp denemiştim o hesapta banlandı dflgkbjdfghlbfdjkHocam ilk öncelikle geçmiş olsun 6 ay değil 4 ay hwid ban atarlar zaten hwid ban yememişsiniz hesap banı yemişsiniz
Hwid ban yemişsiniz o zaman hwid banda 4 ay yersiniz ama dikkat edin her hesap açıp ban yediğinizde ban süreniz uzar hocamyeni hesap açıp denemiştim o hesapta banlandı dflgkbjdfghlbfdjk
internetten bakmıştım ben onun yalancısıyım yaniDostum 6 ay değil 4 ay hwid ban geçmiş olsun
bu saatten sonra oynamamHwid ban yemişsiniz o zaman hwid banda 4 ay yersiniz ama dikkat edin her hesap açıp ban yediğinizde ban süreniz uzar hocam
Yeni hesap açıp girebiliyormusun?hesapta ban yedi 2 türlü
Arkada cheat engine yada trainer falan açıkda olsa atar belki ne diyim geçmiş olsun onlar imkanı yok açmazlar.
yok maalesef yeni hesap açtığımda banlanıyor :dYeni hesap açıp girebiliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?