Valorant oynarken oyun bozuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Val 43 hatası veriyor bazen. Oyun içi mesajlarım geç gidiyor, sesli sohbet bir anda gidiyor. Oyun içi grafikler berbat oluyor, bulanıklaşıyor. Hile kullanıyorum acaba hileden dolayı mı yoksa benden kaynaklı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hilesiz denedin mi? Hile kullanırken Discord açık bırakınca böyle bir problem yaşamıştım farklı bir hile.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyundan çıkıp prefetch temp %temp% silip girince düzeliyor en azından bende öyle

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aynen dc sürekli kapalı bende. oyunu sildim yüklüyorum tekrardan bakalım düzelir mi
Oyunu silmek çözüm olur mu bilmem ama grafik ayarlarında veya başka bir şey de problem olabilir Oyunu Pencereli Ekrana almayı unutma o yüzden de olabilir. En son çare format gibi ama oda düzeltir mi bilmem.

KRAL
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valla reıs bendede aynı sorun var bende hılesız oynuyorum bazen grafikler gidiyor ayarlara girip düşük yapıp tekrar yüksek yapıyorum düzeliyor

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Oyunu silip yükle eğer düzelmezse driver falan yükleyebilirsin olmadı ticket at

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Resimdeki dosya yolunda, Cookies klasörünün altında herhangi bir dosya varsa sil sorun çözülecektir.

1666044014143.png

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Oyunu sildim yeniden yukledim suanlik bir sorun gozukmuyor bakalim test asamasindayim hala

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sanırım valoranttan kaynaklı, şu sıralar bahsettiğin hatalar hem bana hem de arkadaşlarıma oluyor. Hileyle bir bağlantısı yok yani ayrıca valorantta aşırı FPS düşüşü de yaşanabiliyor. yeni güncelleme de inşallah çözerler ama bence daha çok hata çıkacak malum arayüz değişikliğine gidiyorlar

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileyle bir alakası yok oyunu çok uzun süre kullanınca bendede aynı sıkıntılar yaşanıyor oyun zaten senin hile olduğunu tespit ettiği anda banlar oyunun hatası yani.
Hata kodlarına valorantın kendi sitesinden bakabilirsin .

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim, ilginç ve bilinmeyen bir hata olduğu anlaşılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
İşletim sisteminiz : Windows 11
[0] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.[0] Dosyalar uyuşmuyor. İndirme işlemi başlatılıyor...
[1] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.[1] Dosyalar uyuşmuyor. İndirme işlemi başlatılıyor...
[2] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.[2] Dosyalar uyuşmuyor. İndirme işlemi başlatılıyor...
[3] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.[3] Dosyalar uyuşmuyor. İndirme işlemi başlatılıyor...
[4] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.[4] Dosyalar uyuşmuyor. İndirme işlemi başlatılıyor...
[5] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.Dosyalar indirilmeye çalışırken bir hata meydana geldi. Lütfen antivirüs programınız çalışıyorsa kapatın !

BÖYE BİR HATA ALIYORUM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAK VARMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...