Uzman Üye
Grafikler en düşükte Bütün kısıtlamalar kapalı ve mining yapmıyorum ek olarak zaten bilgisayarımı yeni formatladim ve format sonrası böyle oldu.sadece CHROME ve VALORANT indirdim başka hiçbir şey indiremedim.Daha önceden internetten bilmediğin bir dosya indirdiysen virüs bulaşmış olabilir arkada mining falan yapıyorsa geçmiş olsun format atabilirsin kendin basit bir şey Post automatically merged:
Ha bide söylemeyi unuttum ayarlarda fps kısıtlaması açıksa kapat onları fpsini kısıtlar ve güç seçenekleri ekleyip yüksek performansta yapabilirsin çok fazla metod var bunun için
pc nin termal macunu kurumuş olabilir veya fanını tozlar kaplamış olabilir o yüzden pc çok ısınıyor ve kendini kapıyor olabilirGrafikler en düşükte Bütün kısıtlamalar kapalı ve mining yapmıyorum ek olarak zaten bilgisayarımı yeni formatladim ve format sonrası böyle oldu.sadece CHROME ve VALORANT indirdim başka hiçbir şey indiremedim.
Format dosyasınıda emin ol olabilecek en güvenli yerden indirdim(Microsoft Windows İSO Downloader)
Ama bu sadece VALORANT'ta oluyor ama yinede kontrol edeceğimpc nin termal macunu kurumuş olabilir veya fanını tozlar kaplamış olabilir o yüzden pc çok ısınıyor ve kendini kapıyor olabilir
bende de oluyordu termal macun kuruyunca işlemci çok ıısınır ağır oyunlarda çook ısınır ve kendini safeye almak için kapatır ( patlalaması için)Ama bu sadece VALORANT'ta oluyor ama yinede kontrol edeceğim
Sıcaklık durumu ne işlemcinin filan .Merhaba arkadaşlar VALORANT oynarken aniden PC donuyor veya kapanıyor bunlar olmuyorsa bile FPS çok düşüyor normalde 280 - 300(20 - 30 a kadar düşüyor)
Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim.
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayar Bilgilerim;
Windows 10 Home 22H2 x64
AMD Ryzen 7 3700X 3.60 GHz
16 GB RAM
NVIDIA Geforce RTX 2080 Ti
fps dropmu oluyor ? bende de bazen bu problem oluyordu sürücüleri tamamen güncelledikten sonra güzel bir temizlik yapınca sııkıntı kalmadıMerhaba arkadaşlar VALORANT oynarken aniden PC donuyor veya kapanıyor bunlar olmuyorsa bile FPS çok düşüyor normalde 280 - 300(20 - 30 a kadar düşüyor)
Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim.
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayar Bilgilerim;
Windows 10 Home 22H2 x64
AMD Ryzen 7 3700X 3.60 GHz
16 GB RAM
NVIDIA Geforce RTX 2080 Ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?