Çözüldü Valorant oyun içinde alt tab yapmadan sadece 1 tüşa basarak istediğimiz müziği açma programı varmı yada yapanlar lınkını falan atabılırmı bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
oyun içinde v tuşuna basınca ve bende o sırada tabı ayarladığım kısayol tuşuna basıcam istediğim müziği açmak için hangı programlar iyi yada yapan varmı kodlayan falan varsa atabılırmı bana lütfen teşekkürler :) <3 kısa kısa müzüklerden kesitler olucak tabi dinleteceğim müzüklerde :)

Çözüm
Onun için başlatma ve durdurma kısayolu olması lazım öyle bir müzik programı ben bilmiyorum spotify dahi olmuyor spotify da öyle birşey yoksa öbür müzik programlarındada olmaz diye düşünüyorum çünkü en iyi müzik programı neredeyse
YOU DİED
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onun için başlatma ve durdurma kısayolu olması lazım öyle bir müzik programı ben bilmiyorum spotify dahi olmuyor spotify da öyle birşey yoksa öbür müzik programlarındada olmaz diye düşünüyorum çünkü en iyi müzik programı neredeyse

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
demin oyuna bir adam geldi yapıyordu sordum sound pe li benzer bişey bışeyler dedi ama tam anlayamadım dediğini :(

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
VOICEMEETER BANANA programı ile sanal mikrofon oluşturabilirsin youtube da rehberleri var ama biraz karışık ben vr chat oyunu için yapmaya çalıştım ama beceremedim ses ayarlarım falan karıştı hep( yanlış yapınca programı kapatınca düzeliyor) ona göre kullanmanı öneririm sorumluluk kabul etmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dediğiniz programın ismi soundpad arkadaşlar steamda 11 tl crackta indirebilirisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...