oyun içinde v tuşuna basınca ve bende o sırada tabı ayarladığım kısayol tuşuna basıcam istediğim müziği açmak için hangı programlar iyi yada yapan varmı kodlayan falan varsa atabılırmı bana lütfen teşekkürler <3 kısa kısa müzüklerden kesitler olucak tabi dinleteceğim müzüklerde
Onun için başlatma ve durdurma kısayolu olması lazım öyle bir müzik programı ben bilmiyorum spotify dahi olmuyor spotify da öyle birşey yoksa öbür müzik programlarındada olmaz diye düşünüyorum çünkü en iyi müzik programı neredeyse
Onun için başlatma ve durdurma kısayolu olması lazım öyle bir müzik programı ben bilmiyorum spotify dahi olmuyor spotify da öyle birşey yoksa öbür müzik programlarındada olmaz diye düşünüyorum çünkü en iyi müzik programı neredeyse
VOICEMEETER BANANA programı ile sanal mikrofon oluşturabilirsin youtube da rehberleri var ama biraz karışık ben vr chat oyunu için yapmaya çalıştım ama beceremedim ses ayarlarım falan karıştı hep( yanlış yapınca programı kapatınca düzeliyor) ona göre kullanmanı öneririm sorumluluk kabul etmiyorum