Valorant oyunun donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
valorant oynarken oyun donuyo ekran kartını güncelleyin diyo atıyor sıkıntı şu ekran kartım güncel zaten

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bilgisayarının bileşenleri oyunun sistem gereksinimleriyle uyuşmuyordur bu yüzden fps drop yemen ya da oyunun kasması normaldir bilgisayar parçalarını buraya yazabilirmisin?

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sistemin ya çok kötüdür kanka ya da oyun ayarların ultradadır youtube da fps videoları var bu konu hakkında bi dene olmazsa sistemini güncellemen gerekebilir

HAYDİ GEL İÇELİM
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eski ekran kartım son sürücüsü 391.35 ti başa beladır o ekran kartı yazılım sorunları var gtx 750 ti geçince düzelmişti ben de de sürücü çöktü hatası veriyor du

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Benim eski bilgisayarım valorantı kaldırıyordu fakat oyun internet bağlantınızı kontrol edin diyip atıyordu (internet olmasına rağmen)eski bilgisayarların çoğunda böyle hatalar veriyo oyun benim düşüncem yapabilecek birşeyin yok gibi Riot games in çözmesi lazım

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk öncelikle Ghostspectra windows yazılımını kullanmanı tavsiye ederim yeni bir windows 10 gibi düşün fakat +10fps artışı sağlıyor dropları kaldırıyor bir de Low Specs Experience adlı uygulamayı indirip yönetici olarak çalıştır sol da bulunan optimize yerine tıkla kutucaktan valorantı seç ve aşşağıda ki butona tıkla gelen uyarıya tamam de ve sol da free ultimate low"u seçip kendi çözünürlüğünü seç ve tıkla sonra exit de oyunun tadına bak iyi forumlar .
Post automatically merged:

eski ekran kartım son sürücüsü 391.35 ti başa beladır o ekran kartı yazılım sorunları var gtx 750 ti geçince düzelmişti ben de de sürücü çöktü hatası veriyor du
gtx 750 ti nasıl peki i3-2100 ile kullansam drop falan olur mu sizce?

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bende valorantta donma yaşıyorum üstelik valoranttan çok daha iyi grafik isteyen oyunları rahat oynarken anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
valorant oynarken oyun donuyo ekran kartını güncelleyin diyo atıyor sıkıntı şu ekran kartım güncel zaten
kankam windows 10 kullanıyorsan nihai güç yönetimini açıp dene internette videoları var. Ayriyeten ekran kartının denetim masasından ayarlarını kontrol et düşür.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
tüm grafikler düşükteyse oyunun çözünürlüğü düşürüp tekrar deneyin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Driverlarlı silip tekrar kurmayı dene eğer hala aynı hatayı veriyorsa ekran kartın yetersiz olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...