Valorant oyununda nasıl hile gibi oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önceki açtığım konuda bahsettiğim gibi smurf hesap açarsanız çoğu maçta mvp siz olucaksınız ve her maç size hile demeye başlayacaklar ve hiçbir şekilde ban yemeyeceksiniz.
IMG_20220316_163003_213.png
IMG_20220316_163114_459.png
IMG_20220316_163230.png
bu tarz smurf hesap kasmak istiyen varsa discord adresim Yumper#9438

Önceki açtığım konu:https://memoryhackers.org/konular/valorant-hizlica-demir-1-olma-methodu.228385/

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oha olum baya mantıklı lan ahasjahsfjasfh

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ufkumuzu aydınlattın kanka peki ya benim kolum yoksa smurf hesap açmamın bi yararı olur mu :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hmm peki bize bunun katkısı ne hocam ?
Oyundan zevk alırsın düşünsene hile olmasan bile sana hile diyorlar sürekli kill alıyorsun
Post automatically merged:

Ufkumuzu aydınlattın kanka peki ya benim kolum yoksa smurf hesap açmamın bi yararı olur mu :D
Evet sen kolsuz olsan bile kolu olan birisi o hesabı satın almak isteyecektir dün 3tane gümüş smurfluk hesap sattım

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
para kazanıyorsun zevk alıyorsun ve free daha iyi ne olabilirki....

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyundan zevk alırsın düşünsene hile olmasan bile sana hile diyorlar sürekli kill alıyorsun

Evet sen kolsuz olsan bile kolu olan birisi o hesabı satın almak isteyecektir dün 3tane gümüş smurfluk hesap sattım
Valoyu oynamayı oldum olası sevemedim abi ya tam adam karşında vurucaksın yetenek çıkıyo bişey oluyo kayboluyo adam bu yüzden ölümüne CS

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hadi canım oyuna yeni başlamıştım ama hala takım sonuncusuyum level 5 olduktna sonra yeni smurf çar açtım artık takım 4. syüm :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Rekabetin olayı zaten rank kasmak değil mi? Karşına kolay kişiler gelince ne kadar gelişebilirsin? Cidden toxic'lik peşindeysen, oyuna yeni başlayan adamları vurup chatten "ağla" yazacaksan ve bundan zevk alıyorsan bir sorun yok fakat zor ve ciddi bir ortam için zaten rekabetçi giriliyor genelde. Bu olayın üşengeç versiyonlarını da gümüş/gold elo da çok rastlarsınız.

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence bunu yapmak zaman kaybı olur sadece eğlenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu yüzden valorant oynayan kitle asabi Her maç smurfleyen birileri olunca sinirleri bozuluyor insanın

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Önceki açtığım konuda bahsettiğim gibi smurf hesap açarsanız çoğu maçta mvp siz olucaksınız ve her maç size hile demeye başlayacaklar ve hiçbir şekilde ban yemeyeceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 74221Ekli dosyayı görüntüle 74222Ekli dosyayı görüntüle 74223bu tarz smurf hesap kasmak istiyen varsa discord adresim Yumper#9438

Önceki açtığım konu:https://memoryhackers.org/konular/valorant-hizlica-demir-1-olma-methodu.228385/
aa ben :D demir1 hesap kastım bir tane normalde satacaktım elimde kaldı o biraz kötü oldu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valoyu oynamayı oldum olası sevemedim abi ya tam adam karşında vurucaksın yetenek çıkıyo bişey oluyo kayboluyo adam bu yüzden ölümüne CS
Kendi fikrin saygı duyuyorum bence de csgo çok kaliteli bir oyun ama fazla csgo oynayan arkadaşım olmadığı için valorant oynuyorum

hayatımda daha boş ve gereksiz bir konu görmedim.
Biraz zaman ayırıp hesabı demir yapıp gümüşe kadar full mvp editlik vuruşlar yapıyorsun sana hile diyorlar gümüşe kadar hızlıca çıkıp hesabı satıyorsun hem eğleniyorsun hem para kazanıyorsun bu konuya boş demeni anlamadım

Peki oyuna yeni başlayanlar?
Onlar kendilerini gelişirip iyi yerlere gelmeye çalışsınlar

Rekabetin olayı zaten rank kasmak değil mi? Karşına kolay kişiler gelince ne kadar gelişebilirsin? Cidden toxic'lik peşindeysen, oyuna yeni başlayan adamları vurup chatten "ağla" yazacaksan ve bundan zevk alıyorsan bir sorun yok fakat zor ve ciddi bir ortam için zaten rekabetçi giriliyor genelde. Bu olayın üşengeç versiyonlarını da gümüş/gold elo da çok rastlarsınız.
Zaten rank olarak gelişmiş birisi olarak smurf açıyorum hiçbir şekilde karşıyla iletişim kurmuyorum daha çok ladiff tarzı gameplayler yapıp mutlu olmak

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kendi fikrin saygı duyuyorum bence de csgo çok kaliteli bir oyun ama fazla csgo oynayan arkadaşım olmadığı için valorant oynuyorum

Biraz zaman ayırıp hesabı demir yapıp gümüşe kadar full mvp editlik vuruşlar yapıyorsun sana hile diyorlar gümüşe kadar hızlıca çıkıp hesabı satıyorsun hem eğleniyorsun hem para kazanıyorsun bu konuya boş demeni anlamadım

Onlar kendilerini gelişirip iyi yerlere gelmeye çalışsınlar
yani tamamen boş bir fikir, yenilik olan bir durum değil öncelik olarak. 2. birinin sana hile demesi seni tatmin edecekse yüksek elo da oynayan adamlar sana hile desin ki, varlığından haberdar olsunsun. mouse tutmayı bilmeyen adam sana hile der, her konuda her oyunda çünkü kötüdür, kötü olduğu için başkasının daha iyi olması ihtimalini göz önünde bulunduramayıp hile der;
bence kendini bunlarla tatmin etmen çok garip.
saçma ve boş bir fikir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yani tamamen boş bir fikir, yenilik olan bir durum değil öncelik olarak. 2. birinin sana hile demesi seni tatmin edecekse yüksek elo da oynayan adamlar sana hile desin ki, varlığından haberdar olsunsun. mouse tutmayı bilmeyen adam sana hile der, her konuda her oyunda çünkü kötüdür, kötü olduğu için başkasının daha iyi olması ihtimalini göz önünde bulunduramayıp hile der;
bence kendini bunlarla tatmin etmen çok garip.
saçma ve boş bir fikir.
Yüksek elolarda iyi oynayabilmek için sadece aim yeterli olmuyor takım oyunu sağlam bir bilgisayar lazım benim monitör 60 hz max immo 2 126 rr gördüm ama bu monitör ve gelen takımlar yüzünden soğudum artık smurf giriyorum eğleniyorum ve para kazanıp ana hesabıma skin alıyorum

bence bunu yapmak zaman kaybı olur sadece eğlenirsin
Eğleniyorum ve para kazanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...