Oyundan zevk alırsın düşünsene hile olmasan bile sana hile diyorlar sürekli kill alıyorsunhmm peki bize bunun katkısı ne hocam ?
Evet sen kolsuz olsan bile kolu olan birisi o hesabı satın almak isteyecektir dün 3tane gümüş smurfluk hesap sattımUfkumuzu aydınlattın kanka peki ya benim kolum yoksa smurf hesap açmamın bi yararı olur mu
Valoyu oynamayı oldum olası sevemedim abi ya tam adam karşında vurucaksın yetenek çıkıyo bişey oluyo kayboluyo adam bu yüzden ölümüne CSOyundan zevk alırsın düşünsene hile olmasan bile sana hile diyorlar sürekli kill alıyorsun
Post automatically merged:
Evet sen kolsuz olsan bile kolu olan birisi o hesabı satın almak isteyecektir dün 3tane gümüş smurfluk hesap sattım
aa benÖnceki açtığım konuda bahsettiğim gibi smurf hesap açarsanız çoğu maçta mvp siz olucaksınız ve her maç size hile demeye başlayacaklar ve hiçbir şekilde ban yemeyeceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 74221Ekli dosyayı görüntüle 74222Ekli dosyayı görüntüle 74223bu tarz smurf hesap kasmak istiyen varsa discord adresim Yumper#9438
Önceki açtığım konu:https://memoryhackers.org/konular/valorant-hizlica-demir-1-olma-methodu.228385/
Kendi fikrin saygı duyuyorum bence de csgo çok kaliteli bir oyun ama fazla csgo oynayan arkadaşım olmadığı için valorant oynuyorumValoyu oynamayı oldum olası sevemedim abi ya tam adam karşında vurucaksın yetenek çıkıyo bişey oluyo kayboluyo adam bu yüzden ölümüne CS
Biraz zaman ayırıp hesabı demir yapıp gümüşe kadar full mvp editlik vuruşlar yapıyorsun sana hile diyorlar gümüşe kadar hızlıca çıkıp hesabı satıyorsun hem eğleniyorsun hem para kazanıyorsun bu konuya boş demeni anlamadımhayatımda daha boş ve gereksiz bir konu görmedim.
Onlar kendilerini gelişirip iyi yerlere gelmeye çalışsınlarPeki oyuna yeni başlayanlar?
Zaten rank olarak gelişmiş birisi olarak smurf açıyorum hiçbir şekilde karşıyla iletişim kurmuyorum daha çok ladiff tarzı gameplayler yapıp mutlu olmakRekabetin olayı zaten rank kasmak değil mi? Karşına kolay kişiler gelince ne kadar gelişebilirsin? Cidden toxic'lik peşindeysen, oyuna yeni başlayan adamları vurup chatten "ağla" yazacaksan ve bundan zevk alıyorsan bir sorun yok fakat zor ve ciddi bir ortam için zaten rekabetçi giriliyor genelde. Bu olayın üşengeç versiyonlarını da gümüş/gold elo da çok rastlarsınız.
yani tamamen boş bir fikir, yenilik olan bir durum değil öncelik olarak. 2. birinin sana hile demesi seni tatmin edecekse yüksek elo da oynayan adamlar sana hile desin ki, varlığından haberdar olsunsun. mouse tutmayı bilmeyen adam sana hile der, her konuda her oyunda çünkü kötüdür, kötü olduğu için başkasının daha iyi olması ihtimalini göz önünde bulunduramayıp hile der;Kendi fikrin saygı duyuyorum bence de csgo çok kaliteli bir oyun ama fazla csgo oynayan arkadaşım olmadığı için valorant oynuyorum
Biraz zaman ayırıp hesabı demir yapıp gümüşe kadar full mvp editlik vuruşlar yapıyorsun sana hile diyorlar gümüşe kadar hızlıca çıkıp hesabı satıyorsun hem eğleniyorsun hem para kazanıyorsun bu konuya boş demeni anlamadım
Onlar kendilerini gelişirip iyi yerlere gelmeye çalışsınlar
Evet smurfler sinir bozucu riotun müdehale etmesi lazımbu oyunu pek oynayayamıyorum ama smurfler sinir bozucu
Yüksek elolarda iyi oynayabilmek için sadece aim yeterli olmuyor takım oyunu sağlam bir bilgisayar lazım benim monitör 60 hz max immo 2 126 rr gördüm ama bu monitör ve gelen takımlar yüzünden soğudum artık smurf giriyorum eğleniyorum ve para kazanıp ana hesabıma skin alıyorumyani tamamen boş bir fikir, yenilik olan bir durum değil öncelik olarak. 2. birinin sana hile demesi seni tatmin edecekse yüksek elo da oynayan adamlar sana hile desin ki, varlığından haberdar olsunsun. mouse tutmayı bilmeyen adam sana hile der, her konuda her oyunda çünkü kötüdür, kötü olduğu için başkasının daha iyi olması ihtimalini göz önünde bulunduramayıp hile der;
bence kendini bunlarla tatmin etmen çok garip.
saçma ve boş bir fikir.
Eğleniyorum ve para kazanıyorumbence bunu yapmak zaman kaybı olur sadece eğlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?