Valorant parçaların ID'sini değiştirmek HWID ban açısından sorun oluşturur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yaklaşık 3 ay önce Valorant'tan ban yedim ve RAID format atmıştım. Sorunum geçmişti ancak TPM 2.0 çıkınca ortada kaldım bende normal olarak ama anakart, SSD bütün her şeyin ID'sini değişmiştim. 17 Mart'ta banım açılacak. Bunlar ban açılmasına engel olur mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zaten valorantın attığı hwid yani Hardware Id ban anakartın idsine atılıyor, eğer anakartın idsini değiştirdiysen banının çoktan açılmış olması gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence sorun olmaz ama eğer daha önceden tecrübeli biri de yoksa ban açılma tarihinden sonra bizi de bilgilendirirsen sevinirim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuan girince banlıysan 17 martta açılır ban mantıken banli görüyorsa seni

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka ban riski yok diye biliyorum ama emin değilim baya bi araştırman lazım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şuan girince banlıysan 17 martta açılır ban mantıken banli görüyorsa seni
Arkadaşlar yorumun çok hoşuma gitti açıkcası onu demek istemedim şuan anlık olarak zaten banlı olarak görüyor vanguard beni ancak 17 martta açılacağını ticket olarak sordugumda soylemişlerdi bende raid format atınca bütün parçaların idsini değiştirmiştim yani ban açılırken bu parçaların idsi farklı o farklı sorun yaratırmı onu sordum eğer cevaplarsan çok sevinirim.
Bir de bu yorum kasmaya çalışan herkesi reportluyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yorumun çok hoşuma gitti açıkcası onu demek istemedim şuan anlık olarak zaten banlı olarak görüyor vanguard beni ancak 17 martta açılacağını ticket olarak sordugumda soylemişlerdi bende raid format atınca bütün parçaların idsini değiştirmiştim yani ban açılırken bu parçaların idsi farklı o farklı sorun yaratırmı onu sordum eğer cevaplarsan çok sevinirim.
Bir de bu yorum kasmaya çalışan herkesi reportluyorum :)
Vanguard seni hala banlı olarak görüyorsa demek ki id değişmemiş demektir bir sıkıntı olmaz dedikleri tarihte açılır.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hiç bir sorun olmaz senin için yeterince yararlı olur

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
anakart id değiştirdiysen zaten açılmış olması gerekmiyor mu ?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Herhangi bir sorun yaşamazsın

anakart id değiştirdiysen zaten açılmış olması gerekmiyor mu ?
Ban hesaba atılıyor ayriyetten başka hesap açıp girmesin diye de anakarta atılıyor diye biliyorum yani bu durumda hesabın banını anakart id değiştirerek kaldırmış olmadığımız için kalıyor, yani olması gereken bu

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende yemiştim ban benim ban 15 martta açılıyor denedim bende herşeyi değitirmeyi ama olmadı yine de delay ban yemişim hesap açıyorum 2 el tam gaz atıyorum hop ban zaten banım açılsın valorant da hile açmicam bir daha

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herhangi bir sorun yaşamazsın

Ban hesaba atılıyor ayriyetten başka hesap açıp girmesin diye de anakarta atılıyor diye biliyorum yani bu durumda hesabın banını anakart id değiştirerek kaldırmış olmadığımız için kalıyor, yani olması gereken bu
Arkadaşlar kendimi açıklaymaadım zaten kendi banımı kaldırmıştım ancak yeni gelen tpm 2.0 sorunu olunca mecbur bunların hepsi fixlendi yoksa ban felan yoktu başımda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...