Uzman Üye
Arkadaşlar yorumun çok hoşuma gitti açıkcası onu demek istemedim şuan anlık olarak zaten banlı olarak görüyor vanguard beni ancak 17 martta açılacağını ticket olarak sordugumda soylemişlerdi bende raid format atınca bütün parçaların idsini değiştirmiştim yani ban açılırken bu parçaların idsi farklı o farklı sorun yaratırmı onu sordum eğer cevaplarsan çok sevinirim.şuan girince banlıysan 17 martta açılır ban mantıken banli görüyorsa seni
Vanguard seni hala banlı olarak görüyorsa demek ki id değişmemiş demektir bir sıkıntı olmaz dedikleri tarihte açılır.Arkadaşlar yorumun çok hoşuma gitti açıkcası onu demek istemedim şuan anlık olarak zaten banlı olarak görüyor vanguard beni ancak 17 martta açılacağını ticket olarak sordugumda soylemişlerdi bende raid format atınca bütün parçaların idsini değiştirmiştim yani ban açılırken bu parçaların idsi farklı o farklı sorun yaratırmı onu sordum eğer cevaplarsan çok sevinirim.
Bir de bu yorum kasmaya çalışan herkesi reportluyorum
Ban hesaba atılıyor ayriyetten başka hesap açıp girmesin diye de anakarta atılıyor diye biliyorum yani bu durumda hesabın banını anakart id değiştirerek kaldırmış olmadığımız için kalıyor, yani olması gereken buanakart id değiştirdiysen zaten açılmış olması gerekmiyor mu ?
Arkadaşlar kendimi açıklaymaadım zaten kendi banımı kaldırmıştım ancak yeni gelen tpm 2.0 sorunu olunca mecbur bunların hepsi fixlendi yoksa ban felan yoktu başımdaHerhangi bir sorun yaşamazsın
Ban hesaba atılıyor ayriyetten başka hesap açıp girmesin diye de anakarta atılıyor diye biliyorum yani bu durumda hesabın banını anakart id değiştirerek kaldırmış olmadığımız için kalıyor, yani olması gereken bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?