Önerdiğin Var mıDNS değiş
hepsi yapılı zaten önceden 20 ping alırken şimdi 40 almak ? ben anlamıyorum sorun nerde güncellemeden sonra böyle oldu valorantta42 44 ping çok yüksek değil ama illa düşürmek istiyorsan arka planda otomatik indirme yapan uygulamaları kapatırsan düzelebilir windows güncelleme ve ekran kartı güncelleme gibi
riot'un gereksiz işleri işte sunucularında ping olduğu için de oluyor olabilirhepsi yapılı zaten önceden 20 ping alırken şimdi 40 almak ? ben anlamıyorum sorun nerde güncellemeden sonra böyle oldu valorantta
hayır bak önceden valoda oynarken 20 ping alırkende aynı modem kullanıyodum şimdi sunucular geldi aynı modemle 40 50 60 ping alıyorumasıl olarak her oyundamı öyle ping değeri alıyorusn sadece valodamı googleden bi hız test yap müşteri temsilcisiyiel konuş sonra
hayır bak önceden valoda oynarken 20 ping alırkende aynı modem kullanıyodum şimdi sunucular geldi aynı modemle 40 50 60 ping alıyorumTürk telekom kullanıyorsan normaldir bendede öyle
1000 kere denedimModeme res at arkada çalışan online uygulamaları kapat.
kablolu zaten ama 8 ay önce sunucu seçme gelmeden 20 ping alan adam sunucu seçme gelince istanbulda bile 60 ping alıyorbağlantının kablolu olmasına dikkat et,birde kabloları yenilemen gerekebiliyor bazen... yani bir bak derim başka aklıma gelen şeylerde var cevapla olmassa
İnternetim hızlı ? ben yavaş demedim kiadamları arıyıp sorup internetim neden bu kadar yavaş memnun değilim diyebilirsin ki sadece valorantta oluyorsa valorantın sunucularıyla alakalıdır
hayır bak önceden valoda oynarken 20 ping alırkende aynı modem kullanıyodum şimdi sunucular geldi aynı modemle 40 50 60 ping alıyorumMEDEMDEN KAYNAKLIDIR MUHTEMELEN
belirtmeyi unutmuşsundir diye dedim onu ama muhtemelen sunucularla ilgili bir problemdir senlik bişi değildir benim internet aşırı yavaşladı bi ara sebepsiz aradım çözdüm sendede öyle olmuştur diye düşündümİnternetim hızlı ? ben yavaş demedim ki
sorun ping eskiden 20 güncellemeden sonra 60belirtmeyi unutmuşsundir diye dedim onu ama muhtemelen sunucularla ilgili bir problemdir senlik bişi değildir benim internet aşırı yavaşladı bi ara sebepsiz aradım çözdüm sendede öyle olmuştur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?