hesap satın alınmıs buyuk ıhtımalle normal de boyle degıl tr serverı hesabı degıl
Sunucular Türkiye'ye taşınmıştı sanırım yanlış olmasın, eskiden 15 pingden aşağı inmiyordu şuan 5 ping sabit bir şekilde oynayabiliyoruz. ServerArkadaşlar en basitinden LOL oynarken ping değerim 12ms üstüne çıkmıyor. Dün Valorant a girmek için giriş yaptım ve oyunda ping değerimin 150ms olduğunu ve inmediğini fark ettim. Oyunda derecesiz girdiğimde de takımıma hep yabancılar geliyor. Acaba sunucum TR mi değil bunu nasıl düzeltebilirim? yardımcı olabilir misiniz?.
grafıklerı duşür en baştaArkadaşlar en basitinden LOL oynarken ping değerim 12ms üstüne çıkmıyor. Dün Valorant a girmek için giriş yaptım ve oyunda ping değerimin 150ms olduğunu ve inmediğini fark ettim. Oyunda derecesiz girdiğimde de takımıma hep yabancılar geliyor. Acaba sunucum TR mi değil bunu nasıl düzeltebilirim? yardımcı olabilir misiniz?.
change it to you regionFriends, in the simplest way, my ping value does not go above 12ms while playing LOL. Yesterday I logged in to enter Valorant and noticed that my ping value in the game was 150ms and did not go down. When I enter the game without a degree, foreigners always come to my team. I wonder if my server is TR or not, how can I fix this? can you help me?.
hesabı checkledin yada satın aldın galiba, TR serverı bile değil.
Cmd komutu ile ping samitleme filan oluyordu bi ara araştırabilirsin.Arkadaşlar en basitinden LOL oynarken ping değerim 12ms üstüne çıkmıyor. Dün Valorant a girmek için giriş yaptım ve oyunda ping değerimin 150ms olduğunu ve inmediğini fark ettim. Oyunda derecesiz girdiğimde de takımıma hep yabancılar geliyor. Acaba sunucum TR mi değil bunu nasıl düzeltebilirim? yardımcı olabilir misiniz?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?