Seçkin Üye
valorantta pingim çok saçma sıçramalar yaşıyor pakey kaybım olmamasına rağmen dns değiştirdim hatta özel port da açtım ama fayda etmedi bildiğiniz yöntemleri payaşabilirsiniz.
ayarlarda önceklik atayı yükseltvalorantta pingim çok saçma sıçramalar yaşıyor pakey kaybım olmamasına rağmen dns değiştirdim hatta özel port da açtım ama fayda etmedi bildiğiniz yöntemleri payaşabilirsiniz.
görev yöneticisinden valorantı en yükseğe alıcaksınvalorantta pingim çok saçma sıçramalar yaşıyor pakey kaybım olmamasına rağmen dns değiştirdim hatta özel port da açtım ama fayda etmedi bildiğiniz yöntemleri payaşabilirsiniz.
internetten olamaz çoğu kişi yaşıyor serverlarla alakalı olabilirvalorantta pingim çok saçma sıçramalar yaşıyor pakey kaybım olmamasına rağmen dns değiştirdim hatta özel port da açtım ama fayda etmedi bildiğiniz yöntemleri payaşabilirsiniz.
Pingtest yazıp googledan ping ölçtürsene bi çok dalgalı mı acaba?
bahsettiğin tcpipv4 ise evet hocam dns değiştirdim hatta en verimli dns pingleyip ona göre ayarladıminternet protokolunu aramayı dene dostum kesin cevap alacaksındır neden kaynaklı oldugundan
genelde online oyunlarda oluyor modem değiştim dün artık ping sıçraması en aza indi ama yine de absürt şeyler yaşanıyor.Bu sorun sadece Valorantta mi yoksa her oyunda mi?
i m already trytry flush dns and change dns to 8 8 8 8
8 8 4 4