Satıyorum Valorant Points (VP) Satıyorum

Üye
2 HİZMET YILI
PayPal hesabımda biriken paramı değerlendirmek için e-pin satmaya karar verdim. Türkiye'de PayPal'dan para çekme imkanı olmadığı için bu yöntemi kullanıyorum. E-pinleri G2A sitesinden alarak size teslim edeceğim. Fiyat listem aşağıdaki gibidir:

Fiyat Listesi:
  • 600 VP: 80 TL
  • 1200 VP: 150 TL
  • 2200 VP: 270 TL
  • 3500 VP: 420 TL
  • 7300 VP: 850 TL
Not: Minimum sepet tutarı 500 TL'dir.
İlgilenenler bana ulaşabilir. Detaylar ve teslimat hakkında bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Discord : ewledy

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
para çekme var bu arada, exchanger siteler mevcut ben daha önce neredeyse sıfır kayıpla bir çok kez paypaldan para çektim. Hem de direkt banka hesabıma.. Sitenin ismini hatırlamıyorum fakat benzeri bir çok site mevcut.

Üye
2 HİZMET YILI
para çekme var bu arada, exchanger siteler mevcut ben daha önce neredeyse sıfır kayıpla bir çok kez paypaldan para çektim. Hem de direkt banka hesabıma.. Sitenin ismini hatırlamıyorum fakat benzeri bir çok site mevcut.
eyvallah kral payoneer tarzı sitelerden çekim yapıldığını biliyorum ama o tarz siteler cok fazla onay gerektirdiği için uğraşmak istemedim yoksa biliyorum bende yinede sağ ol

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
eyvallah kral payoneer tarzı sitelerden çekim yapıldığını biliyorum ama o tarz siteler cok fazla onay gerektirdiği için uğraşmak istemedim yoksa biliyorum bende yinede sağ ol
payooner değil hocam bahsettiğim sitede kullanıcılar ilan açıyor "paypal'den X miktar alınır banka hesabınıza ödenir" gibisinden exchange ediyorlar yani sen adama 100 dolar gönderiyorsun o senin banka hesabına 98 dolar gönderiyor veya nereye istiyorsan ininal papara gibi seçenekler de mevcuttu kyc falan da gerektirmiyordu siteyi arıyorum şu an :D

Üye
2 HİZMET YILI
payooner değil hocam bahsettiğim sitede kullanıcılar ilan açıyor "paypal'den X miktar alınır banka hesabınıza ödenir" gibisinden exchange ediyorlar yani sen adama 100 dolar gönderiyorsun o senin banka hesabına 98 dolar gönderiyor veya nereye istiyorsan ininal papara gibi seçenekler de mevcuttu kyc falan da gerektirmiyordu siteyi arıyorum şu an :D
heeee güvenilirse site bulabilirsen cok iyi olur hocam

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel alışverişti güvenebilirsiniz teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
istek attım dcden bakar mısın