Valorant Private Combolist Nerden Alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba , sanal makinadan Valorant Random hesap checklemek ve satmak istiyorum. Ancak tüm check işlemlerimi private değilde public combolistlerden yaptım. Nereden private combolist alabilirim valorant için?

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sana satacakları *private listi yüz kişiye daha satarlar mis gibi dolandırılırsın. Bu işe zamanında girmiştim de kendi kendine çalışmadıktan sonra pek faydası dokunmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Peki bu combolistleri nasıl yapabilirim?
İsimlerini Burada Paylaşmak Serbestmi Bilmiyorum Ama İnternetten Biraz Araştırman Sonucu Baya Fazla Tool Bulabilirsin Tabi Rat vb.. Şeylerin Olması Muhtemel Bu Yüzdende Hesap Checklemek Combo Oluşturmak Gibi Şeyleri Eğer Kaynağını Bilmediğin Toollarla Yapıyorsan Vm de Yapmanı Öneririm
Post automatically merged:

Peki bu combolistleri nasıl yapabilirim?
Ve Bence Kendin Yapmakla Uğraşmak Yerine Ücretsiz Premium Combo Paylaşan Büyük Telegram Sayfaları Var Oraları Sürekli Takipte Tek Tük de Olsa Hq Combolarda Yakalayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşın da belirttiği gibi priv niyetine satarlar tık geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
combolist yapılmaz dostum calınır ancak şöyle hesap cekersin belli miktar ve bu hesapları ayırırsın bazen sadece hit atar bazende combo gelir bu senin şansın

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
herkese aynı listeyi dayıyorlar knk tanıdık falan varsa öyle yaparsın onun dışında başkası tarafından dolandırılmamak zor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...