16 Mar 2024 #1 hqmzp32 H Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 48 5 HİZMET YILI Beyler merakımdan soruyorum bilmediğim için kodlamayı azda olsa biliyorum ama valorant hilesi herhangi bir internal yada external source code alıp onu private çekmek mümkünmüdür ? legit şekilde oynayıp safe şekilde oynamak gibi vs.
Beyler merakımdan soruyorum bilmediğim için kodlamayı azda olsa biliyorum ama valorant hilesi herhangi bir internal yada external source code alıp onu private çekmek mümkünmüdür ? legit şekilde oynayıp safe şekilde oynamak gibi vs.
16 Mar 2024 #2 HZRFN Uzman Üye Katılım 20 Tem 2020 Mesajlar 297 Tepki puanı 16 Ödüller 5 Yaş 28 5 HİZMET YILI mümkün tabi ki hocam ama, micro kodlamada iyi olman lazım inject exect durumları karışık
16 Mar 2024 Konuyu başlatan #3 hqmzp32 H Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 48 5 HİZMET YILI HZRFN' Alıntı: mümkün tabi ki hocam ama, micro kodlamada iyi olman lazım inject exect durumları karışık Genişletmek için tıklayın ... kanka bu konuda kimden detaylı yardım ve bilgi alabilirim bildiğin forumlarda tanınmış birisi varmıdır
HZRFN' Alıntı: mümkün tabi ki hocam ama, micro kodlamada iyi olman lazım inject exect durumları karışık Genişletmek için tıklayın ... kanka bu konuda kimden detaylı yardım ve bilgi alabilirim bildiğin forumlarda tanınmış birisi varmıdır