Güncel *Public ve Private* Legit CS2 Hile Sağlayıcıları ve Değerlendirmeleri.

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Selam millet!

CS2'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, çoğu sağlayıcı ürünlerini güncelledi; ben de size buna uygun bir liste hazırlamak istedim. Çoğu arkadaş, CS2 hile önerisi şeklinde postlar açıyorlar. Kanaatimce, para karşılığı reklam yapan bazı kişilerin "ezglobal kullan knk" gibi yorumlarına aldanıp VAC'a kurban gitmemeniz için bu yazıyı sizin için hazırlıyorum. 8 yıldan fazla bir süredir CS:GO'da hile kullanmış ve bir süre sonra kendi yazılımlarımı da geliştirmeye başlamış birisi olarak neredeyse her "bilinen" sağlayıcıyı test etme fırsatım oldu. Bu da bana bu konu üzerinde bence bir yazı yazma hakkı tanıyor. Bu liste, kişisel deneyimlerimin ve diğerlerinin görüşlerinin bir birleşimi olup, bu listenin CS2'de hile kullanma konusunda yolunu bulmaya çalışanlar için değerli bir rehberlik sunacağına inanıyorum. Hazırsanız başlayalım.

Satın Alabileceğiniz Güzel Seçenekler ve Kişisel Görüşlerim (Postu Oluşturduğum Anda 6 Aydan Daha Uzun Süredir VAC Tarafından Yakalanmamış Yazılımlar)

Oxide - Bir tık overrated olduğunu düşünüyorum. External olması da önyargı ile yaklaşmama sebep oldu, ancak kendisinden istenileni sorunsuz gerçekleştiren bir hile. Eğer invite bulabilirseniz denemekte fayda var.

PhantomOverlay - External olduğu için denemedim ancak incelemeler pozitif. Yeni bir şeyler denemeyi düşünenler alabilir.

iNIURIA - Yıllarca kullandım, bir kez sorun yaşamadım. CS2'de triggerbotta bir tık sıkıntılar yaşıyorlar ancak zamanla optimize edilecektir. Public olup en güvenebileceğiniz internal yazılımlardan birisidir.

Satan5 - Eh, benlik değil.

Royal Hack - Yıllar sonra piyasaya geri dönmüş ucuz hile. Şu anlık detection konusunda sorun yaşamıyor gibi görünüyor ancak trust factor konusunda pek deneyimli olduklarını sanmıyorum. Hesabımı emanet edeceğim bir sağlayıcı değil.

Primordial - Overrated, private olmasına değecek bir platform değil. Paranızı vermeyin.

Midnight - Bu fiyata alabileceğiniz en iyi legit hilelerden biri. CS2 versiyonu çıktığı günden beri kullandım. Tek eksiği skin changer yok ancak o zaten şu an çoğu platformda yok ve yakın zamanda eklenecek zaten.

Interwebz - Yılların eskitemediği CS hile platformu. Aynı zamanda kullandığım ilk ücretli CS yazılımı (i.hizliresim.com/roluf65.jpg). Aim Curve seçeneğinin olması ve grafiğin istediğimiz gibi ayarlanabilmesi bu hileyi çok özel kılıyor bence, ancak fiyatı biraz tuzlu. Çok parası olmayan arkadaşların yanaşmaması gereken bir sağlayıcı.

Memesense - Fiyatına göre en iyi hilelerden birisidir bu da. Internallar arasında en iyi aimbota sahip olan yazılım olabilir. 14 gün kullandım, legitbotu o kadar iyi ki, Wingman'de HvH kaybetmedim şu ana kadar.

Şu anda neverlose' ın yayınlanmasını bekliyorum. Yayınlandıktan, ben de satın alıp deneyimledikten sonra bu posttaki incelemelerim arasına ekleyeceğim.

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bahsetmediğim-unuttuğum herhangi bir yazılım ile alakalı kendi tecrübelerinizi yorum olarak ekleyebilirsiniz, arayışta olan arkadaşların yararına olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
değerlendirmelerin için teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
emeğine sağlık ama primordial cs2 de gerçekten bu kadar kötü mü ya :D csgoda hvh atarken ölümsüz oluyoduk

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
parali hileler özellikle bazılarnda oyunun algılaması cok cok zor imknszn ama beleş hilelerde virüs ban yeme riski cok fazla

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
aimware nasıl sence
Ragebotu idare eder piyasada düzgün ragebot olmadığı için. HvH için kullanılabilir yani, ancak neverlose şuan her hileyi HvH' de çiğ çiğ yediği için rekabet pek yok gibi. Legit oynamak için kullanacağım bir hile değil aw, polak ayrıldıktan sonra bozdu. Ban yemesini istemediğim bir hesaba inject etmiyorum.

parali hileler özellikle bazılarnda oyunun algılaması cok cok zor imknszn ama beleş hilelerde virüs ban yeme riski cok fazla
Hiçbir hile ban yememe garantisi veremez, bir hooklama yöntemini listeye ekliyorlar herkes çatır çatır dökülüyor. Ancak güvenli tarafta kalmak için tabii ki ücretli seçeneklere yönelmek gerek. 2022den beri ban yemedim ben. Ki bir dönem gamesense bile detected olmuştu (Infinite duck özelliği, hilenin tamamı değil biliyorum. Skeet kullanan türk olacağını sanmıyorum buralarda ama biri beni linçlemeye kalkarsa diye yazıyorum.)

Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
İncelememi istediğiniz başka sağlayıcı olursa yazmaktan çekinmeyin dediğim gibi. Varsa tecrübelerimi aktarırım, yoksa da çevremde illa kullanan vardır fikirlerini alıp size iletebilirim.