Onaylı Üye
1-2 saattir oyjnuyorum ban yemedimDenese bile her türlü ban yiyecektir bence uğraşmayın.
Post automatically merged:
elinize sağlık
1-2 saattir oyjnuyorum ban yemedimDenese bile her türlü ban yiyecektir bence uğraşmayın.
so did it work?this means a lot. Thanks I'll try
elos nedir dostumgüzel iş çıkarmışsın ama yüksek elolarda kullanılmaz gibime geliyor![]()
ne yapmak istiyorsun tam olarak söyle yapiyim sanaDostum buna bir tuşa bastıgımızda ateş etme nasıl ekleyebiliriz biraz kurcaladım ama yapamadım
dostum trigger da oto kendisi ateş ediyor. bunun yerine bir tuş atasak o tuşa bastıgımız zaman ateş etse bunu yapmak istedim kurcaladım biraz ama beceremedimne yapmak istiyorsun tam olarak söyle yapiyim sana
ne zaman detected olduHile detected eklesen de çok dayanmaz bence uğraşma.
trigger bot olduğu için aimbot gibi eklediğinizde işe yaramayacaktır ama kodlar kısmından toggle olanı değiştirebilirsiniz.Dostum buna bir tuşa bastıgımızda ateş etme nasıl ekleyebiliriz biraz kurcaladım ama yapamadım
hile uzak mesafede sadece operatör ile iş yapıyor vandal guardian felan kullanınca kafasının ufacık pikselini görsün direk ateş ediyor u yüzden yakın mesafe karakterlerle birlikte oynamak daha mantıklıgüzel iş çıkarmışsın ama yüksek elolarda kullanılmaz gibime geliyor![]()
yeah its still working but dont do some crazy stuff in the matchso did it work?
Bununla ilgili bir video çek lütfen bu şekilde anlayamıyorumne yapmak istiyorsun tam olarak söyle yapiyim sana
knk ben yaptımda 5:3 oynayınca buga giriyor adama sıkmıyor alt a basıyorum ses geliyor ama adama vurmuyor bazen kendi kendine ateş ediyor ama olsun eline sağlık brom.
3-5 el dereceli attım, herhangi bir ban yemedim. fakat ben pek beğenmedim o ayrı konu.ban attıgını soyleyenler var doğrumu hocam test ettınız mı
: D ?Hile detected eklesen de çok dayanmaz bence uğraşma.