Çözüldü Valorant Radar Hack Error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Valorant Eski Windows 10 sürümlerinde çalışmıyor fakat radar hack eski windows 10 sürümlerinde çalışıyor windows versionum 22h2 bu sorunun çözümünü yada radar hacki şuan kullanabilen birisi yardımcı olurmu hangi sürümden oynuyor
1705728779712.png

Çözüm
Valorant için private hilesini kullanmanızı öneririm. Gereken şeyleri karşılıyorsunuz zaten. Valorant radar hilesi 21h2 üzerinde çalışmamaktadır.
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant için private hilesini kullanmanızı öneririm. Gereken şeyleri karşılıyorsunuz zaten. Valorant radar hilesi 21h2 üzerinde çalışmamaktadır.

Son düzenleme:
Çözüm
Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
private hilesiyle ban yedim spooferla açtım ama radar hacki 5 ay kullanmıştım ve privateye geçmeseydim ban yemezdim

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Radar bu sıralar garip bir şekilde çok sorun çıkarıyor aynı hatanın benzerlerini aldım güncelleme gelene kadar elimi sürmek istemiyorum dün gece forum da denilen çoğu şeyi yaptım ama pek yardımcı olmadı

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
0xC0000603 = STATUS_IMAGE_CERT_REVOKED

Microsoftun yaptığı güvenlik güncellemesiyle yüklemeye çalıştığın vulnerable driverın sertifikası kaldırıldı(kötü niyetle kullanıldığı için)

Bu sebepten dolayı vulnerable driverı bazı windows sürümlerinde yükleyemezsin.

Buna çözüm olarak developerın yeni bir vulnerable driver bulması yada senin windows sürümünü değiştirmen lazım.

Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Microsoftun yaptığı güvenlik güncellemesiyle yüklemeye çalıştığın vulnerable driverın sertifikası kaldırıldı(kötü niyetle kullanıldığı için)

Bu sebepten dolayı vulnerable driverı bazı windows sürümlerinde yükleyemezsin.

Buna çözüm olarak developerın yeni bir vulnerable driver bulması yada senin windows sürümünü değiştirmen lazım.
windows sürümünü düşürünce valorant desteklemiyor diye biliyorum destekliyorsa döndürürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...