Valorant radar hack safe mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valonun radar banlatıyor mu güncel durumu nedir ?

Üye
3 HİZMET YILI
Onaylanmış üye olmak için mesaj konusunu nasıl yapacağız orayı anlayamadım

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hayır reis değil kullanmanı tavsiye etmiyorum belli etmeme rağmen 2 maç içerisinde ban yedim boşa 3 ay bekledim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
csgoda çoğu şey ban atmamıştı çok iyi bir hilede 4 yıl kullanmıştım ama radar ban yedirmişti radarın ben direkt safe olduğunu düşünmüyorum

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis kullanmamanı öneririm şu an ulta üyeler bile ban yiyor. 1500 yoruma atıp zor bela eriştikleri hilede bile sorun cıkabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
reis kullanmamanı öneririm şu an ulta üyeler bile ban yiyor. 1500 yoruma atıp zor bela eriştikleri hilede bile sorun cıkabiliyor.
Allah allah benim arkadaşlarımda şu an öyle bi sorun yok söylediklerine göre ama bilemedim..

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kral vallaha denilene göre radar hack safe değilmiş geçen incelemelere baktım adam belli etmedim birşey yapmadım bir kaç maç sonra ban yedim dedi bende o yüzden kullanmadım tabi keyfine kalmış ama safe değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam bir arkadaşım öylesine bir maç spike rush girdi diğer güne hwid yemiş direkt banlatıyorda vip olan safe diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
inject ettiğin an patlıyorsun kaçışın yok 1 güne ban garanti gibi bir şey kullanmanı önermem spooferin yoksa varsa eğlencesine kullanabilirsin tabi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Safe diye birşey yok arkadaşlar legit oynasanız bile yani belli etmeden yinede sonuçta adamların sistemine hack enjekte ediyorsunuz. Doğal olarak bir hileyi belli etmeden oynamak o hacki sistemin içerisinde gölgelemiyor. Sonuç HWID sonuç BANNED :D

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlarım safe diyorlar 4 gündür kullandığını söylüyor hala ban atmamış emin değilim dostum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Aga herkes farklı konuşmuş güvenilir mi değil mi emin olamadım

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valonun radar banlatıyor mu güncel durumu nedir ?
yani ben safe oldugunu düşünmüyorum çünkü bu aralar valorant çok sıkı güvenlik alıyor
Post automatically merged:

ama yeni hesap aç dene istersen bende deredimde hwid ban yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...