Wow peki dostum dikkate alıcam teşekkür ederim.Hayır reis değil kullanmanı tavsiye etmiyorum belli etmeme rağmen 2 maç içerisinde ban yedim boşa 3 ay bekledim
Allah allah benim arkadaşlarımda şu an öyle bi sorun yok söylediklerine göre ama bilemedim..reis kullanmamanı öneririm şu an ulta üyeler bile ban yiyor. 1500 yoruma atıp zor bela eriştikleri hilede bile sorun cıkabiliyor.
çok belli etmemen lazım hocamArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valonun radar banlatıyor mu güncel durumu nedir ?
değil 1 saate kalmaz ban yersin maça girmesen bile dt hile hwid ban yiyorsun hala aynı mı bilmiyorum ama yazanlara göre hala öyleArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valonun radar banlatıyor mu güncel durumu nedir ?
ya hocam belli etmezsen banlatmazArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valonun radar banlatıyor mu güncel durumu nedir ?
kanka 50-299 mesaj yazmış olman lazımOnaylanmış üye olmak için mesaj konusunu nasıl yapacağız orayı anlayamadım
yani ben safe oldugunu düşünmüyorum çünkü bu aralar valorant çok sıkı güvenlik alıyorArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valonun radar banlatıyor mu güncel durumu nedir ?