Çözüldü Valorant radar hack sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar,radar hack hilesini çalıştıyorum ardından bana bu Hata meydana geldi ! - Status: 0xC0000603Bilinmeyen bir hata meydana geldi. Lütfen developer ile iletişime geçiniz. hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz.
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
3-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatıp tekrardan deneyin. sorununuzla ilgili sorunuz olursa bana özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
4 - Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz.
1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
3-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatıp tekrardan deneyin. sorununuzla ilgili sorunuz olursa bana özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
4 - Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini kaldırın.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Windows arama çubuğuna winver yazıp bana Windows sürümünüzü söyler misiniz?
*Bu hile Windows 10 x64 1607-20H2 işletim sistemi versiyonları için tasarlandı. İşletim sisteminizin versiyonunu çalıştır (Windows + R) penceresine winver yazarak öğrenebilirsiniz. Eğer 21H1 veya daha yüksek versiyonlara sahipseniz, hile muhtemelen sisteminizde çalışmayacak ve mavi ekran yiyeceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...