Çözüldü Valorant Radar Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Beyler valorant için radar hack var sitede lakin hata veriyor bildiğiniz ve kullandığınız radar hack veya esp hack varmı. Virüslü olmasın rica ediyorum vdsde kontrol ediyorum zaten. 😄

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hatanın ssini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim muhtemelen bilgisayarındaki windows sürümünü desteklemiyoruz dönüş yaparsan sevinirim iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hatanın ssini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim muhtemelen bilgisayarındaki windows sürümünü desteklemiyoruz dönüş yaparsan sevinirim iyi forumlar

İşletim sisteminiz : Windows 10
[0] Fetching data, please wait...
[!] Downloading: 100.00 % Download Completed.
Hata meydana geldi ! - Status: 0xC0000603Bilinmeyen bir hata meydana geldi. Lütfen developer ile iletişime geçiniz. Hata kodu: - 00000000C0000603
Press any key to continue . . .

böyle bir hata alıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalıştır yerine winver yazarsanız orada version kısmındaki yazan şeyi söyler misin 22h2 gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...