2 Mar 2023 #1 paslakl P Onaylı Üye Katılım 25 Haz 2018 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Valorant radar hilesini açacağım ama halen onaylı+ değilsin diyor. Ne yapmam lazım?
2 Mar 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI paslakl' Alıntı: valorant radar hilesini açıçam ama halen onaylı+ değilsin diyor napmam lazım Genişletmek için tıklayın ... 50 mesaj atmanız lazım hocam şu an 45 mesajınız var 50 olduğunuzda sistem tarafından otomatik bir şekilde onaylı üye olacaksınız merak etmeyin
paslakl' Alıntı: valorant radar hilesini açıçam ama halen onaylı+ değilsin diyor napmam lazım Genişletmek için tıklayın ... 50 mesaj atmanız lazım hocam şu an 45 mesajınız var 50 olduğunuzda sistem tarafından otomatik bir şekilde onaylı üye olacaksınız merak etmeyin
2 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 paslakl P Onaylı Üye Katılım 25 Haz 2018 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 7 HİZMET YILI onaylı üye olmamışım daha mesajlarımmı silindi anlamadım Post automatically merged: 2 Mar 2023 Adc Main' Alıntı: 50 mesaj atmanız lazım hocam şu an 45 mesajınız var 50 olduğunuzda sistem tarafından otomatik bir şekilde onaylı üye olacaksınız merak etmeyin Genişletmek için tıklayın ... onaylı oldum sonra normale döndüm 51 vardı
onaylı üye olmamışım daha mesajlarımmı silindi anlamadım Post automatically merged: 2 Mar 2023 Adc Main' Alıntı: 50 mesaj atmanız lazım hocam şu an 45 mesajınız var 50 olduğunuzda sistem tarafından otomatik bir şekilde onaylı üye olacaksınız merak etmeyin Genişletmek için tıklayın ... onaylı oldum sonra normale döndüm 51 vardı
2 Mar 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI paslakl' Alıntı: onaylı üye olmamışım daha mesajlarımmı silindi anlamadım Post automatically merged: 2 Mar 2023 onaylı oldum sonra normale döndüm 51 vardı Genişletmek için tıklayın ... Hocam demek ki gereksiz mesaj görülmüş silinmiş düzenli mesaj göndermeye çalışın merak etmeyin olursunuz zaten
paslakl' Alıntı: onaylı üye olmamışım daha mesajlarımmı silindi anlamadım Post automatically merged: 2 Mar 2023 onaylı oldum sonra normale döndüm 51 vardı Genişletmek için tıklayın ... Hocam demek ki gereksiz mesaj görülmüş silinmiş düzenli mesaj göndermeye çalışın merak etmeyin olursunuz zaten
2 Mar 2023 Konuyu başlatan #5 paslakl P Onaylı Üye Katılım 25 Haz 2018 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Hocam demek ki gereksiz mesaj görülmüş silinmiş düzenli mesaj göndermeye çalışın merak etmeyin olursunuz zaten Genişletmek için tıklayın ... tamam hocam sağolun varolun Post automatically merged: 2 Mar 2023 Adc Main' Alıntı: Hocam demek ki gereksiz mesaj görülmüş silinmiş düzenli mesaj göndermeye çalışın merak etmeyin olursunuz zaten Genişletmek için tıklayın ... hocam windows sürümüm yüksekmiş pc yeniden başlıyor nası düşürcektik onu be Post automatically merged: 2 Mar 2023 Windows 10 Pro 21H2 Son düzenleme: 2 Mar 2023
Adc Main' Alıntı: Hocam demek ki gereksiz mesaj görülmüş silinmiş düzenli mesaj göndermeye çalışın merak etmeyin olursunuz zaten Genişletmek için tıklayın ... tamam hocam sağolun varolun Post automatically merged: 2 Mar 2023 Adc Main' Alıntı: Hocam demek ki gereksiz mesaj görülmüş silinmiş düzenli mesaj göndermeye çalışın merak etmeyin olursunuz zaten Genişletmek için tıklayın ... hocam windows sürümüm yüksekmiş pc yeniden başlıyor nası düşürcektik onu be Post automatically merged: 2 Mar 2023 Windows 10 Pro 21H2