hocam sonuçta hile açmayı düşünüyorsun her hilede oldu gibi bundada ban riski elvetki varHocam en iyisi ve en yararlısı ban yedirtmeyen bir kod yazın çünkü yorumlarda herkes hwid ban yedim, ban yedim gibi muhabbetler dönüyor valorant'a yeni başladım lütfen valorant radar hilesine bir ban yedirtmeyen kod yazın çok güzel olur 5 yıldız veririm.
Kanka seni sistem değil owerwatchdaki insan banlıyorHocam en iyisi ve en yararlısı ban yedirtmeyen bir kod yazın çünkü yorumlarda herkes hwid ban yedim, ban yedim gibi muhabbetler dönüyor valorant'a yeni başladım lütfen valorant radar hilesine bir ban yedirtmeyen kod yazın çok güzel olur 5 yıldız veririm.
Radar kullana bilirsin ama fark etirmeden kullan kankaHocam en iyisi ve en yararlısı ban yedirtmeyen bir kod yazın çünkü yorumlarda herkes hwid ban yedim, ban yedim gibi muhabbetler dönüyor valorant'a yeni başladım lütfen valorant radar hilesine bir ban yedirtmeyen kod yazın çok güzel olur 5 yıldız veririm.
belli etmeyi bırak daha kullanmaya bile başlamadan sadece aktif etme tuşuna basıp ban yedim...Belli etmedin mi riski cok az kardeşim için rahat olsun